Stort politiopbud ved landsby: Politi undersøger mistænkeligt dødsfald

Midt- og Vestsjællands Politi har sendt flere patruljer og en indsatsleder til ejendom syd for Ringsted, hvor en person er fundet død under mystiske omstændigheder

En person er fundet død under mystiske omstændigheder på en landejendom syd for Ringsted. Foto: Per Rasmussen
En person er fundet død under mystiske omstændigheder på en landejendom syd for Ringsted. Foto: Per Rasmussen

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Midt- og Vestsjællands Politi undersøger mistænkeligt dødsfald i en landejendom nær Sneslev syd for Ringsted onsdag eftermiddag.

Det fortæller vagtchef Lars Galasz til Ekstra Bladet, efter at redaktionen er blevet kontaktet af folk i området, der undrer sig.

- Den patrulje, vi har sendt frem til stedet, er lidt usikre på, hvad de står med. Så er proceduren, at vi sender en politileder til stedet og nogle efterforskere, siger Lars Galasz til Ekstra Bladet.

Kort efter klokken 15.30 blev den afdøde kørt væk i ambulance. Foto: Per Rasmussen
Kort efter klokken 15.30 blev den afdøde kørt væk i ambulance. Foto: Per Rasmussen

Politiet fik anmeldelsen klokken 11.55.

Lars Galasz vil ikke ud med flere oplysninger om den dødfundne. Hverken når det gælder alder eller køn på den pågældende. Eller hvad det er, der gør, at de første betjente på stedet undrer sig.

- Vi er ved at undersøge, om det er noget, der bør have politiets særlige interesse, fortsætter vagtchefen, som dog klokken 15.30 til Ekstra Bladet nævner, at den dødfundne person er en mand.

Hjemmeplejer fandt ham
Ifølge vagtchefen er den døde person fundet i en privat bolig ud til Haslevvej, der går mellem Ringsted og Haslev.

Det er en ansat i Ringsted Kommunes kommunale hjemmepleje, som har anmeldt fundet af den døde person til politiet.

Foto: Per Rasmussen
Foto: Per Rasmussen

Ekstra Bladet er ankommet til stedet, og der er tale om en gammel og tilsyneladende ret faldefærdig landejendom, som er øde beliggende cirka 500 meter nede af en privat markvej, der ligger ud til Haslevvej.

- Der går en hel masse politi på stedet, og der er også adskillige politibiler, siger Ekstra Bladets mand ved stedet.

Klokken 15.30 fortæller vagtchef Michael Sehested til Ekstra Bladet, at den afdøde person er en mand, og at han formentlig også er stedets beboer.

- Vi afventer lige nu en ambulance, så vi kan få kørt afdøde til kapellet. Vi kan ikke afgøre dødsårsagen derude, og det betyder, at vi gennemfører et ligsyn i morgen. I mellemtiden afspærrer og plomberer vi stedet, og så vil resultatet af ligsynet vise, hvad vi så vil gøre, siger Michael Sehested.

Hvis resultatet af ligsynet også viser mistænkelige omstændigheder, så kontakter Midt- og Vestsjællands Politi ifølge vagtchefen NKC - National Kriminalteknisk Center - som så vil gå i gang med egentlig sporsikring på gerningsstedet, ligesom Midt- og Vestsjællands Politi vil iværksætte en egentlig efterforskning for drab.

De pårørende er blevet underrettet.