Stort slagsmål på åben gade: Gerningsmænd flygtede i grå bil

To grupperinger kom fredag eftermiddag op at slås i Esbjerg

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Et større slagsmål mellem to grupperinger har fredag eftermiddag fundet sted i krydset Jagtvej/Spangsbjerg Kirkevej i Esbjerg.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Politiet modtog flere anmeldelser klokken 15.38, men da patruljer ankom til gerningsstedet, var gerningsmændene flygtet.

Politiet vil gerne have hjælp fra vidner, som kan have set gerningsmændene, eller som har billeder fra episoden. Det oplyses i politiets tweet, at gerningsmændene er flygtet i en grå Ford Mondeo.

Vagtchef Ole Aamann fortæller, at det er politiets opfattelse, at situationen udviklede sig, da en sølvgrå Ford Mondeo kom frem til et rødt lys i krydset. Her holdt i forvejen en sort Mercedes.

I begge biler sad personer fra to forskellige bander, som i forvejen er i konflikt med hinanden, fortæller Ole Aamann.

- Personerne i den sølvgrå Ford Mondeo ser personerne i den sorte Mercedes, som holder stille dér. Personerne i Mondeoen springer herefter ud og river dørene op på Mercedesen. Herefter prøver de at rive personerne ud, som sidder i bilen, forklarer Ole Aamann.

Vagtchefen fortæller videre, at det er vidneforklaringer, som har givet politiet en opfattelse af hændelsesforløbet.

Flere patruljevogne var i nærheden, og det er politiets opfattelse, at personerne i den sølvgrå Ford Mondeo vælger at stikke af, da de hører udrykningssignalerne fra de patruljevogne, som er på vej.

- Vi kan faktisk høre, at det er det, der sker, for vi har flere vidner igennem på telefonen på det tidspunkt, siger vagtchefen.

Ingen personer kom til skade. Men politiet mener alligevel, at personerne i Ford Mondeoen har overtrådt straffeloven.

- Man må ikke angribe en andens legeme, siger Ole Aamann.

Politiet har en idé om, hvem der ejer den sølvgrå Ford. Men politiet ved ikke med sikkerhed, hvem der har været til stede i bilen, da konflikten blussede op. Derfor er det nødvendigt med hjælp fra offentligheden.