Stort uheld på bro: Motorvej delvist spærret

Vejlefjordbroen er torsdag eftermiddag og aften delvist spærret i nordgående retning efter et stort uheld

Selvom et spor nu er åbent på broen, er der stadig lang kø. Her et billedet taget af en billist, der holder ved Fredericia - 14 kilometer fra Vejlefjordbroen. Foto: Jeppe Søe
Selvom et spor nu er åbent på broen, er der stadig lang kø. Her et billedet taget af en billist, der holder ved Fredericia - 14 kilometer fra Vejlefjordbroen. Foto: Jeppe Søe

Opdateret 19.47: Sydøstjyllands Politi oplyser til Ekstra Bladet, at Vejlefjordbroen er ryddet, og at trafikken igen flyder frit.

Vejle var torsdag eftermiddag og aften knudepunkt for større trafikale problemer.

Det skyldtes blandt andet, at der omkring klokken 16 skete et større uheld på Vejlefjordbroen, der spærrede motorvej E45 fuldstændig i nordgående retning for en stund. Lidt over en time sider meldte Sydøstjyllands Politi ud, at der var åben for kørsel på en vejbane - men torsdag aften indtil før klokken 19 torsdag aften, var der stadig i helt til Fredericia og Kolding.

 

I alt 13 biler var involveret i forskellige uheld, og vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørgen Lindhardt, fortæller til Ekstra Bladet at to personer blev kørt på skadestuer i henholdsvis Vejle og Kolding, mens en tredje blev kørt på traumecenteret i Kolding. Alle tre er dog sluppet uden voldsomme knubs.

Spærringen af motorvejen satte Sydøstjyllands Politi under pres, da der torsdag eftermiddag blev afholdt Postnord Danmark Rundt i Vejle, og derfor varr flere gader og stræder spærret til formålet.

- Det er en skidt cocktail, forklarede Jørgen Lindhardt, og uddybede, at det derfor ikke var muligt for billister at dirigere udenom broen gennem byen i stedet.

Der blev arbejdet hårdt på at finde en løsning på det trafikale kaos, og Vejdirektoratet advarede om, at billister skulle forvente forlænget rejsetid.

Efter et par timer var der atter fri bane på Vejlefjordbroen.

Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen