Strøget lammet efter brand

Branden brød ud natten til lørdag, og det kommer til at gå ud over mange butikkers åbningstid i weekenden

Se billeder fra branden her. (Foto: Kenneth Meyer)

En brand i en erhvervsejendom på Strøget i København kommer til at koste flere butikker noget af deres lørdagsomsætning.

Det var ellers let ikke estimeret, at branden ville tage så lang tid at slukke, da Ekstra Bladet første gang snakkede med politiet tidligt lørdag morgen. Men sådan ser virkeligheden ud nu, hvor brandvæsnet har haft lidt mere tid til at vurdere omstændighederne.

- Der ligger brandslanger på vejen og derfor er der spærret helt oppe ved Nytorv ned til Badstuestræde ved Jorcks Passage, siger Henrik Svejstrup, der er vagtchef hos Københavns Politi.

Man kunne derfor ikke komme hen til butikkerne i det område, lyder det, og afspærringerne var der frem til lørdag klokken 11.30.

Branden blev i første omgang opdaget klokken 04.18, og der er foreløbig ingen meldinger om, hvor lang tid slukningsarbejdet vil tage. (Foto: Kenneth Meyer) 112 - 12. mar. 2016 - kl. 05:23 Større brand hærger bygning på Strøget i København

Lang efterslukning
Politiet regner ikke med, at nogle personer er kommet til skade, i og med branden er brudt ud i en erhvervsejendom på første sal over butikken Kaufmann på Strøget i Københavns indre by.

- Men brandvæsnet kommer til at arbejde med efterslukning, siger Henrik Svejstrup fra politiet.

Det er ved Nygade 4, at branden er brudt ud. Den blev opdaget af politiet selv.

- Det er en større brand, som en af vores patruljer opdager, da de kører forbi tidligere og synes, at de kan se flammer, siger vagtchef Henrik Brix.

1 af 11 Branden blev i første omgang opdaget klokken 04.18, og der er foreløbig ingen meldinger om, hvor lang tid slukningsarbejdet vil tage. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
4 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
5 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
6 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
7 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
8 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
9 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
10 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
11 af 11 (Foto: Kenneth Meyer)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere