Stukket med kniv: Trak kniven ud og stak overfaldsmanden ihjel

Christian Hargrave-McKey blev i slutningen af sidste år stukket i maven af en 50-årig mand, men så trak han angiveligt selv kniven ud igen og stak overfaldsmanden ihjel

Mark Thomas' liv stod ikke til at redde, og Christian Hargrave-McKey kom også selv slemt til skade. PRIVATFOTO.
Mark Thomas' liv stod ikke til at redde, og Christian Hargrave-McKey kom også selv slemt til skade. PRIVATFOTO.

- Kom så, fucking stik mig.

Sådan sagde 30-årige Christian Hargrave-McKey angiveligt, før han blev stukket i maven med en 20 centimeter lang kniv af 60-årige Mark thomas i Sydney, Australien.

Efterfølgende trak Hargrave-McKey selv kniven ud af sin mave, før han stak Mark Thomas 11 gange med den, hvilket endte med at slå ham ihjel.

Det skriver flere internationale medier, heriblandt Daily Mail og Sydney Morning Herald.

Christian Hargrave-McKey og hans ven kom i karambolage med Mark Thomas ude foran Nelson Hotel, og det endte med, at Thomas trak en kniv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det var foran dette hotel, at mændene kom op at toppes. Foto: commons.wikimedia.org
Det var foran dette hotel, at mændene kom op at toppes. Foto: commons.wikimedia.org

Den stak han i maven på Hargrave-McKey, men det stoppede tilsyneladende ikke den 30-årige mand, for han trak selv kniven ud af maven igen, hvorefter han selv brugte kniven til at stikke tilbage.

Mark Thomas fik 11 stik med kniven, hvoraf det dybeste var omkring 17 centimeter og gik gennem ribben, pulsåren og til sidst ind i hjertet. Hændelsen fandt sted omkring klokken 20.15, og Mark Thomas blev konstateret død klokken 20.29.

Flere af sårene på Thomas' krop tydede på, at han havde forsøgt at forsvare sig selv.

Tirsdag var Christian Hargrave-McKey med i retten ved hjælp af videoafhøring, hvor han erkendte sig skyldig i manddrab på baggrund af ekstrem provokation. Han var ellers sigtet for drab, men denne sigtelse blev frafaldet.

Hargrave-McKey var selv tæt på at dø af sit stiksår i maven, men han kom sig over skaderne og siden han blev udskrevet fra hospitalet 3. januar, har han siddet bag tremmer.

Retten mødes igen 8. november med henblik på domsafsigelse.