Sultede næsten deres tre børn til døde: Børnene spiste tapet og maling

Nu er ægteparret blevet idømt lange fængselsstraffe for deres umenneskelige børnemishandling  

Brandi og Joshua Weyant var tæt på at sulte deres egen børn til døde. (Foto: Dauphin County)
Brandi og Joshua Weyant var tæt på at sulte deres egen børn til døde. (Foto: Dauphin County)

Et ægtepar fra staten Pensylvania, USA, blev mandag idømt hårde fængselsstraffe for at have mishandlet og sultet deres børn så meget, at de trak tapet af væggene for at spise det.

Den 35-årige Joshua Weyant blev idømt fra 19,5 til 39,5 års fængsel, mens hans kone Brandi Weyant blev idømt fra 18½ til 37½ års fængsel. Dommen faldt mandag ved retten i Dauphin County.

Ægteparret erklærede sig allerede i februar måned skyldige i at have sultet deres børn næsten et år efter, at børnene blev fundet udmarvede og dækket af skidt i et aflåst værelse i Weyant-parrets hus.

Det skriver flere medier heriblandt CBS Philly, New York Post  og Daily Mail.

På et bryllupsbillede på Brandi Weyants Facebook står Brandi sammen med sin ægtemand Joshua. Og på billedet står følgende næsten skræmmende tekst:

- Måske bliver jeg bange....Fordi du betyder mere for mig end nogen anden person. Du er alt, hvad jeg tænker på. Alt jeg har brug for. Alt jeg ønsker.

Meget tyder på, at ægteparret udelukkende har tænkt på sig selv. De har i hvert fald ikke skænket deres tre børn på fire, fem og seks ret mange tanker.

Parret blev anholdt i december måned 2016, efter at politiet havde modtaget et anonymt tip, der sagde, at de mishandlede deres børn.

Samtlige børn var sultne og udmarvede, da de blev fundet, og alle tre vejede under 15 kilo.

De tre børn var også dækket af sår og hudafskrabninger, da de blev fundet i det aflåste rum i forældrenes hus. De havde lus og var dækket af dyrehår samt afføring og urin.

Ifølge anklageren ved retten i Pensylvania gad ægteparret på et tidspunkt ikke længere at tage sig af deres børn og lukkede dem inde i et værelse, hvor de begyndte at sulte dem.

En læge konstaterede efter en undersøgelse af de tre børn, at de to ældste børn kun var få dage fra at dø af sult og tørst.

- De så ud, som om de netop var kommet ud af koncentrationslejr, forklarede anklageren Jennifer Gettle om børnene, der var så tynde, at man kunne se deres knogler gennem deres hud.

Børnene blev efterfølgende anbragt hos plejeforældre, hvor de angiveligt trives og har det godt i dag.