Suzanne mistede livet i rideulykke: Hele byen er knust

Damen, der omkom efter at være slynget ud af en hestevogn i Ølstykke, var vellidt og velkendt i byen

Det var på denne vej i Ølstykke, at ulykken indtraf. (Foto: Google Maps)
Det var på denne vej i Ølstykke, at ulykken indtraf. (Foto: Google Maps)

Det var den 58-årige Suzanne Veierskov, der torsdag eftermiddag på tragisk mistede livet i en ulykke med hestevogn foran sin datter omkring Sperrestrupvej i Ølstykke på Sjælland.

Suzanne Veierskov var ude at køre sportshestevogn sammen med sin 30-årige datter, da ulykken indtraf. En høj lyd fik hesten til at løbe løbsk, hvilket kastede den 58-årige kvinde ud af vognen og direkte på hovedet mod underlaget på en parkeringsplas. Datteren slap med knubs.

Se også: 58-årig kvinde dræbt i hestevognsulykke

Ifølge familiens nabo er hele lokalområdet i chok over ulykken. Suzanne var nemlig en ferm og erfaren hestevognskører, ligesom hun var vellidt i lokalområdet.

- Hele byen er knust. Vi vidste alle sammen, hvordan Suzanne havde det med heste. Det var bare lige hendes ting. Hun har været formand for køreklubben i Slangerup, og hun havde altid tjek på heste og fugle og andre dyr, siger hendes nabo Tove Mathiesen til Ekstra Bladet.

Toves ældste datter rider ofte sammen med datteren til den omkomne Suzanne og fortalte sin mor, hvordan det hele var gået til.

- De har jo kørt rigtig stærkt, og da hesten så smider hende af, har hun ingen chance for at holde fast. Det er dybt tragisk, siger Tove Mathiesen, der havde et nært forhold til sin nabo og naboens familie.

Se også: Slynget af hestevogn: Derfor døde 58-årig kvinde

- Vi snakkede tit sammen. Nogle gange snakkede vi også om, hvordan det ville være, når man sagde farvel til dette sted. Der sagde hun altid, at den dag hun skulle væk, der skulle det være en solskinsdag og det skulle være i forbindelse med noget, hun elskede at lave, siger Tove.

- Dagen i dag har været så trist. Men det er rart at vide, at hun gjorde det, hun bedst kunne lide, da hun takkede af, siger naboen.

Et vidne forsøgte at genoplive den afdøde efter ulykken uden held. Klokken 13.17 blev kvinden erklæret død.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere