Sverige: To personer anholdt for tredobbelt drab

Til eftermiddag er to personer blevet anholdt i forbindelse med det tredobbelte drab i den svenske by Uddevalla

To personer er blevet anholdt i forbindelse med det tredobbelte drab i Sverige. (Foto: AP)
To personer er blevet anholdt i forbindelse med det tredobbelte drab i Sverige. (Foto: AP)

Det svenske politi har anholdt to personer i forbindelse med drabet på tre unge mennesker i går i den svenske by Uddevalla.

Det skriver Göteborg Posten.

Kort før klokken tre i dag pågreb tungt bevæbnet politi med hunde en person i en trappeopgang til et lejlighedskompleks.

Politiet bekræfter overfor den svenske avis, at personen er mistænkt for at have relation til gårsdagens tredobbelte mord. Umiddelbart inden havde politiet anholdt en anden person i nærheden af lejlighedskomplekset.

Omkomne er identificeret
Lørdag morgen fandt en løber en død person i en bil, som stod parkeret i et beboelsesområde i Uddevalla i Sverige nord for Göteborg.

Kort efter blev der fundet yderligere to lig i nærheden af bilen. Man regner med, at de er blevet skudt.

Det svenske politi konstaterede hurtigt, at der er tale om et tredobbelt drab. Alle de omkomne er identificeret. Der er tale om en to mænd på 21 og 22 år og en 18-årig kvinde.

Hele parkeringspladsen var afspærret om morgenen, da retsmedicinerne ankom. Omkring middagstid lørdag forsøgte en gruppe mennesker at trænge igennem politiets afspærringer for at komme frem til ligene.

Det svenske politi måtte anvende stave og hunde for at forhindre gruppen i at trænge ind. Tumulten opstod angiveligt, fordi folk frygtede, at de var pårørende til de omkomne.

Se også: To mænd og en kvinde er skudt: Svensk by i sorg efter trippeldrab

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere