Svingende skinker vælter lastbil i fynsk rundkørsel

Fyns Politi beder morgenpendlerne om at udvise tålmodighed, hvis de skal igennem rundkørsel i Hillerslev

LÆSERFOTO/Kasper Eulert
LÆSERFOTO/Kasper Eulert

Opdatering klokken 9.25: Lastbilen er rejst op, og trafikken kan derfor glide som normalt.

 

Har du billeder eller tip? Send en sms til 1224 (alm. sms-takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Fynboer, der normalt kører igennem rundkørslen, hvor Assensvej og Fåborgvej møder hinanden i Hillerslev, skal væbne sig med tålmodighed eller vælge en anden rute tirsdag morgen.

En lastbil fyldt med ferske skinker spærrer nemlig delvist for trafikken, efter at den sent mandag aften væltede på vej igennem rundkørslen. Det fortæller Fyns Politi.

- Der er tale om en lastbil med omkring 35 ton ferske skinker, der er væltet. De har hængt som penduler i lastvognens kølerum, og er formentlig kommet så meget i svingninger i rundkørslen, at lastbilen væltede, siger vagtchef Lars Fredensborg til Ekstra Bladet.

Lastbilen var på vej til slagteriet i Fåborg, hvor skinkerne skal forarbejdes, da uheldet skete. Politiet fik en anmeldelsen klokken 23.42.

Skinkelasten er for tung til, at man kan få lastbilen på ret køl igen, så skinkerne skal nu transporteres det sidste stykke i en anden lastbil.

- De er faktisk stadig i gang med at omlæsse de her skinker. Bagefter lukker vi rundkørslen i en kort periode, og så forventer vi, at trafikken glider normalt op ad formiddagen, siger Lars Fredensborg.

Bilister kan lige nu godt passere lastbilen, men kun fra én side ad gangen, så der kommer helt sikkert til at være kødannelse, siger vagtchefen.

Chaufføren i lastbilen brækkede kravebenet i forbindelse med uheldet og blev kørt til sygehuset for behandling.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere