Syv unge blev slynget ud af bil: Her blev 17-årig dræbt

En 17-årig blev dræbt, da syv unge i en bil forulykkede på en mark syd for Højby nær Nykøbing Sjælland i går. Bilen er fjernet og sendt til undersøgelse, men smadret glas og store huller vidner om ulykkens alvor

Se video fra stedet her (Video: Local Eyes)

Bilerne suser forbi i høj fart på den store motortrafikvej nær Højby på Nordvestsjælland torsdag eftermiddag, hvor en 17-årig mand mistede livet i en dramatisk ulykke onsdag aften.

Kun de store, mudrede hjulspor i rabatten vidner om, at der onsdag aften er sket en forfærdelig dødsulykke lige her på Kirkeåsvejen.

Omkring klokken 22.18 kommer syv unge drenge kørende i en Daewoo Nubira mod Holbæk, da føreren af bilen pludselig af uvisse årsager mister herredømmet cirka 200 meter fra Odsherredvej. Bilen ruller rundt flere gange og ender på en mark. Flere af de unge passagerer bliver slynget ud af vinduet. Formodentligt fordi de ikke har sele på.

Se mere video på localeyes.dk

Ulykken har indtil videre kostet den 17-årige livet, mens en 19-årig mand er indlagt på hospitalet. Han har pådraget sig alvorlige hovedskader, og i løbet af i dag vil han blive overflyttet til et andet hospital, hvor man vil forsøge at operere ham, fortæller Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Ekstra Bladet torsdag eftermiddag.

Udover den 17-årige og den 19-årige var en 15-årig, en 16-årig, to andre 17-årige og en 18-årig i bilen.

Blandt de øvrige drenge er to af dem sluppet uden nævneværdige skader, og de resterende med mindre skader.

Den afdøde var fra Holbæk, en af de andre 17-årige er fra Nyborg, og de resterende drenge er fra Kalundborg.

Tydelige spor
Torsdag eftermiddag er der fred og ro ved ulykkesstedet. Den forulykkede bil er for længst blevet fjernet.

En tyk tåge gør sin entre. Det støvregner, og kulden bider fra sig. Fra vejen er det næsten ikke til at se, at en tragisk ulykke for under et døgn siden har fundet sted her. Men stopper man op og går ti meter ud på den spirende mark, ser man tydeligt sporene efter den dramatiske soloulykke.

På marken ligger knust glas fra bilens ruder og blander sig med det grønne græs i en radius på 20 meter. Dele fra bilens røde lygter er spredt i et stort virvar på den store mark, og store huller i den mudrede jord vidner om, at den forulykkede bil har været fuldstændig ude af kontrol. Der hersker ingen tvivl om, at der her på marken ved Kirkeåsvejen er sket en meget alvorlig ulykke.

Glas og smådele fra den forulykkede bil er spredt over et større område på marken. Foto: Per Rasmussen
Glas og smådele fra den forulykkede bil er spredt over et større område på marken. Foto: Per Rasmussen
 

Se også: 17-årig død i nat efter voldsom ulykke med seks andre i bilen

Et stort antal ambulancer var mødt op på stedet efter den voldsomme ulykke. Foto: Mathias Øgendahl 112 - 16. feb. 2017 - kl. 10:16 Syv unge kørte galt: Mistænkes for narkokørsel

Politiet afventer
Hos politiet er det torsdag eftermiddag stadig for tidligt at sige noget om, hvad der præcis er sket, da bilen med de syv unge drenge forulykkede.

Carsten Andersen fortæller, at man hos Midt- og Vestsjællands Politi stadig afventer svar fra bilinspektøren, der tidligere i dag har lavet undersøgelser på ulykkesstedet. Han laver en rapport, der blandt andet vil indeholde oplysninger om det tekniske op til ulykken. Rapporten vil også indeholde et bud på, hvor hurtigt bilen har kørt på strækningen. Skiltning viser, at man må køre 90 kilometer i timen, og politiet anslår, at bilen har kørt over 100 kilometer i timen.

Ydermere er der blevet udtaget blodprøver fra drengene. Politiet har nemlig modtaget informationer om, at de involverede muligvis har været påvirket af narkotika. Formodentlig hash. Også disse svar afventer man.

Politiet er allerede nu i gang med at afhøre de involverede drenge.

Se også: Syv unge mænd i voldsom trafikulykke: To alvorligt kvæstet

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere