Tæt turisttrafik ved grænsen

Der er mange, der rejser på ferie i dag, og det betyder flere bilister på vejen ved grænsen

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Opdateret klokken 14.59: Køerne bliver kortere nu, melder politiet, men nogle steder kan der fortsat være over en times kø

Trafikken er tæt ved grænsen fra Tyskland til Danmark lørdag morgen - en af årets største rejsedage.

'Der er tæt turisttrafik ved grænsen med mange indrejsende,' skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Også i Nordjylland er der meldinger om tæt trafik i Limfjordstunnellen, der formentlig skyldes, at flere er på vej på ferie.

Ved grænsen er der ikke nogen meldinger om tæt turisttrafik på vej ud ad landet, oplyser den vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

- Vi har ikke nogen meldinger om udrejsekøer.

- Men man skal nok forvente, at køerne ind i landet vil være der henover det meste af dagen, siger Bjørn Pedersen, vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ekstra ventetid
Trafikken bliver bedre, men der er stadig lang vente tid flere steder.

Ved Frøslev er der melem 45 og 75 minutters ventetid, i Kruså og Padborg 30 minutters kø og i Sæd er der mellem 15 og 20 minutter.

Der er ingen meldinger om kø i Pebersmark.

Desuden fortæller den vagthavende, at der også i løbet af dagen kan forventes tæt trafik langs vestkysten fra lørdag formiddag.

Der er nemlig mange sommerhusområder, og fra cirka klokken 10 bliver der byttet, hvor nogle rejser fra sommerhuset, mens andre ankommer for at overtage.