Teenagepige overfaldet med kniv: Politiet på bar bund

En 18-årig kvinde var på vej hjem fra arbejde, da en mand overfaldt hende med kniv. Politiet efterlyser vidner i sagen

En 18-årig kvinde blev efter alt at dømme umotiveret overfaldet af en mand med kniv, da hun var på vej hjem fra arbejde. (Foto: Google Maps)
En 18-årig kvinde blev efter alt at dømme umotiveret overfaldet af en mand med kniv, da hun var på vej hjem fra arbejde. (Foto: Google Maps)

Ved du noget? Så tip os på mail til 1224@eb.dk eller på sms/mms til 1224. Det koster alm. takst.

Politiet er på bar bund i sagen om den 18-årige kvinde, der fredag aften blev overfaldet med kniv ved Arendalsvej i Silkeborg, da hun var på vej hjem fra arbejde.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi er nærmest på bar bund. Vi kunne godt tænke os at få kontakt til det ægtepar, som vi efterlyste i går. Hvis de ikke har set nyhederne eller tænkt over, at det kunne være dem, siger vagtchef Henrik Nielsen til Ekstra Bladet.  Ægteparret kom forbi, da overfaldet fandt sted.

Vagtchefen fortæller, at politiet har fået tre henvendelser om, hvem gerningsmanden er.

- Men det har desværre ikke været noget, vi har kunnet bruge til noget som helst.

- Der har ikke været den store aktivitet fra borgerne, så vi er desværre ikke kommet videre i sagen, siger Henrik Nielsen.

Se også: Teenagepige overfaldet med kniv

Blev ridset i ansigt og på arme
Overfaldet fandt sted omkring klokken 21.30 fredag.

Kvinden har forklaret politiet, at hun pludselig opdagede, at en mand fulgte efter hende. Hun blev nervøs og forsøgte at slippe væk fra manden, men han satte farten op for til sidst at overmande hende.

- Han får fat i hende og tager en kniv frem. Kvinden bliver lettere ridset i ansigtet og på armene, har vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Anders Olesen tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Manden var ifølge kvindens forklaring totalt tavs, og overfaldet skete tilsyneladende helt umotiveret.

Efterlyser ægtepar og gerningsmand
Et ældre ægtepar kom forbi, hvilket fik manden til at flygte fra stedet.

- De spørger den meget chokerede kvinde, om hun har det godt. Det bekræfter hun og forsvinder derefter fra stedet, siger vagtchefen.

Det er det ægtepar, som Midt- og Vestjyllands Politi altså gerne vil i kontakt med. De menes at bo i området, være mellem 60 og 70 år og havde en hvid terrier med sig. Manden gik med stok.

Desuden efterlyser politiet gerningsmanden, som beskrives som 20-25 år, 'afrikansk af udseende', cirka 190 centimeter høj, kraftig eller muskuløs af bygning og kort hår. Han var iført en hættetrøje og sorte bukser.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere