Teenager truede folketingsmedlem med knivstik

I to Facebook-kommentarer fremsatte en på det tidspunkt 15-årig pige trusler om vold mod folketingspolitikeren Marlene Harpsøe

Det var ikke blot en finke, der røg af panden, da en 15-årige pige tilbage i september 2016 truede med at stikke folketingspolitikeren Marlene Harpsøe ned.

Det blev slået fast af Retten i Aalborg, da den nu 17-årige pige onsdag blev fundet skyldig i trusler om vold mod folketingspolitikeren. Hun blev idømt 20 dages betinget fængsel.

Det skriver TV 2 Nord.

Facebook-kommentarerne, hvori truslen blev fremsat, havde ifølge TV 2 Nord faldt ordene på følgende måde:

'Ååårhh, lad os håbe jeg bliver Folketingsmedlem en skønne dag, så skal jeg nok sti'

'Stikke hende ned** hahah'.

Bare en dumhed
Pigen nægtede sig skyldig i trusler om vold.

Hun forklarede i retten, at hun ikke havde troet, at kommentarerne ville komme Marlene Harpsøe for øje, da de stod langt inde i et kommentarspor.

- Hun nægtede sig skyldig og forklarede, at hun var blevet tagget i en kommentar af en veninde. Hun forklarede, at hun havde svaret, men havde ikke set, hvad det drejede sig om, og at hun ikke vidste, det var til en kommentar på Marlene Harpsøes opslag, fortæller anklager Kim K. Kristensen til Nordjyske.

Ifølge TV 2 Nord sagde pigen også, at det var en dumhed, og at hun aldrig ville have gjort det, hvis hun havde vist, at Marlene Harpsøe ville se kommentarerne.

Den købte retten dog ikke, og pigen blev fundet skyldig. Hun ankede ikke dommen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere