Teenagere sigtet: Kidnappede dreng og tævede ham i park

16-årigt offer tvunget ned i bils bagagerum og derefter udsat for køllevold

I Valby Parken i København blev en 16-årig tævet med kæppe. (Arkivfoto: polfoto)
I Valby Parken i København blev en 16-årig tævet med kæppe. (Arkivfoto: polfoto)

RETTEN PÅ FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Mens sigtelsen for kidnapning og grov vold vold er ganske alvorlig, så de to sigtede indvandrerdrenge anderledes betuttede ud, da de tidligere i dag blev ført ind i grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg.

Ifølge anklager, Line Steffensen, er duoen sammen med en gruppe uidentificerede medgerningsmænd sigtet for om aftenen mellem kl. 18 og kl. 19, 9. april i år at have tvunget en jævnaldrende indvandrerdreng ned i bagagerummet på en bil.

Det skete ved Frugthaven i Valby. Med det indespærrede offer kørte bilen derefter til det store nærliggende grønne område, Valbyparken, hvor det 16-årige offer i følge sigtelsen blev afstraffet.

I parken blev offeret  tævet med store trækæppe, hvor han blev slået rundt om på overkroppen. Derefter blev han tvunget til at gå ud i en sø.

Da han kom op igen blev sparket og slået igen.

Begge sigtede er mindreårige - den ene er 15 år gammel, men den anden er 16.

Med sænket blik tog først den 16-årige plads i vidneskranken, hvorefter den 15-årige blev ført ind i retslokalet. Han kiggede sig hurtigt rundt i lokalet som vidste han ikke, hvad han skulle.

Den 16-årige bankede med flad hånd på den ledige stol ved siden af for at signalere, at det var der, den 15-årige skulle tage plads.

Den 15-årige nægter sig skyldig og ville ikke forklare sig ved dagens retsmøde. Den 16-årige ville gerne udtale sig, men inden det kom så vidt begærede anklageren dørene lukket. Det skete af hensyn til de indtil videre ukendte gerningsmænd, der stadig er på fri fod.

På tilhørerpladserne bagerst i lokalet sad familien til den 16-årige, mor, far og en søster, hvorfra de med bekymrede blikke fulgte retsmødet.

Begge drenge bor i lokalområdet, tæt ved både Frugthaven og Valbyparken. Også offeret kommer fra samme område.

Det kom ikke frem i retsmødets åbne del, hvorfor offeret skulle kidnappes og tæves.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere