Teenagers lig fundet i plastpose: Nu leder politiet efter hendes bortførte søn

Amerikansk politi har udsendt en eftersøgning på en blot 14 måneder gammel dreng, efter hans mor er fundet dræbt

Foto: Politi
Foto: Politi

18-årige Selena Hidalgo-Calderon blev onsdag fundet dræbt i en plastikpose i en skov i den nordvestlige del af staten New York.

Politiet har siden ledt efter Calderons 14 måneder gamle søn, og nu frygter man altså, at drengen er blevet bortført af en ukendt gerningsmand, skriver CBS News.

- Barnet blev taget under omstændigheder, der leder politiet til at tro, at han er i overhængende fare for at tage alvorlig fysisk skade og eller dø, skriver politiet i efterlysningen af den lille dreng med navnet Owen.

Fundet ved sit arbejde
Skoven, hvor den 18-årige kvinde blev fundet skjult i en plastikpose under træer og jord, ligger ved den gård, hvor hun og hendes 25-årige kæreste Ebavardo Gutierrez Reyes arbejdede.

Overvågningskameraer fangede Reyes gå til og fra skoven med en skovl, og han blev onsdag aften anholdt og sigtet for at fifle med fysiske beviser. Den 25-årige mand har erkendt at have begravet sin kæreste, men nægter drab.

Den 14-måneder gamle dreng var ikke Edward Reyes' biologiske søn, skriver CBS News.

Var stukket af
Først troede familie og myndigheder, at parret var stukket af, af frygt for at blive anholdt på grund af problemer med deres opholdstilladelse, men politiet fandt ingen spor efter, at parret skulle være stukket af.

Politiet mener, at Ebavardo Reyes er den sidste, der har set Owen i live.