Terror i Paris: Mindst 120 meldes dræbt

Netop nu: Adskillige bombe og skudangreb har dræbt adskillige, efter et nyt terrorangreb har ramt Paris

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Befinder du dig i Paris eller har informationer om angrebet, så kontakt os på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (Koster alm. sms-takst).

Terrorangreb har fredag aften ramt Paris. Flere bombesprængninger har fundet sted seks forskellige steder i hovedstaden, hvor mindst 120 mennesker er blevet dræbt ved forskellige angreb i Paris ifølge det franske nyhedsbureau AFP. Tallet er endnu ikke blevet bekræftet af de officielle myndigheder.

Gerningsmænd affyrede blandt andet skud med automatvåben mod en restaurant, og et ukendt antal gerningsmænd havde taget mange personer som gidsler i koncerthallen Bataclan under en rockkoncert.

Nyhedsbureauet skriver desuden, at mindst fem gidseltagere blev dræbt under politiets aktion i Bataclan.

Fransk politi har rykket talstærkt til hovedstaden, Paris, efter bomber og skud har dræbt og såret flere mennesker ved en restaurant ved navn Le Petit Cambodge omkring klokken 21.30. Det skriver blandt andre det franske medie Libération. Der har også foregået et skyderi i det 11. arrondissement. Desuden skulle to eller tre bomber være sprængt ved en bar ved stadionet Stade de France nord for byen, hvor der fredag aften blev spillet landskamp mellem Frankrig og Tyskland. Den franske præsident Francois Hollande var til stede på stadionet.

Denne privat optaget video blev lagt på nettet kort efter skyderiet. 

Et vidne siger til Liberation:

- Der holdt en bil på gaden, hvor to personer trådte ud, og så hørte jeg skud. Det varede mindst tre minutter, og der var panik alle steder. Så gik de tilbage ind i bilen.

Opdateres...

Skærm

Hent flere
Hent flere