Terrordrab: Følg med minut for minut

Ekstra Bladet opdaterer minut for minut om det sidste nye i skyderiet mod Krudttønden på Østerbro

Her forsøger politi og redningsfolk at genoplive et af skudofrene fra dagens attentat

Ekstra Bladet har siden lørdag live-dækket skyderierne i København, som har kostet to mænd livet og såret fem politifolk og efterforskes som terrorhandlinger.

Vi har søndag aften lukket for livedækningen, som vi genoptager mandag morgen, hvor du også kan følge med live på ekstrabladet.tv fra klokken 07.

Genlæs vores dækning af de dramatiske timer fra de første skud ved Krudttønden på Østerbro over drabet på den formodede terrorist til Ekstra Bladets seneste afsløringer af identiteten på den dræbte terrormistænkte og hans kriminelle fortid.

Lørdag eftermiddag åbnede en gerningsmand ild mod kulturhuset Krudttønden på Østerbro. Her mistede en midaldrende mand livet og tre andre - en betjent og to PET-agenter - er sårede med skud i skulderen, lysken og benet.

På krudttønden blev arrangementet 'Kunst, blasfemi og ytringsfrihed afholdt'. Det var arrangeret af tegneren Lars Vilks, som tegnede Muhammed som en hund i 2007 - to år efter Muhammed-tegningerne blev bragt i Jyllands-Posten.

Kort efter midnat blev der affyret skud ved den jødiske synagoge i Krystalgade. En mand er skudt i hovedet, og to betjente er såret,  oplyser Københavns Politi.

Det er endnu for tidligt at sige, om skyderiet kan relateres til gårdagens skyderi ved Krudttønden, oplyser politiet. 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.