Tesla-ejer anholdt: Mistænkt for at være flugtbilist

Politiet har måske fundet flugtbilisten fra morgenens påkørsel i Slagelse. Se den beskadigede luksus-elbil her

Flugtbilisten, der kørte en ældre mand ned natten til fredag, kørte i en Tesla, fortæller politiet. En bil, der ikke uden videre forsvinder i mængden - se bare her (OBS: Manden på billedet er hverken flugtbilist eller offer, men Ekstra Bladets bilanmelder, Anders Berner). (Video: Kenneth Meyer)

Ved du noget? Kender du den påkørte cyklist? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

Politiet har undersøgt en mistænkelig bil ved en Tesla-forretning på Kirstinehøj i Kastrup, hvor en person også er blevet tilbageholdt.

Noget kan tyde på, at der er tale om flugtbilisten, der natten til fredag stak af efter at have påkørt en 59-årig cyklist i Slagelse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tager dog stadig sine forbehold i forhold til at konkludere, at der er tale om flugtbilisten.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fat i en person, der godt kan være flugtbilisten. Og vi er ved at undersøge en Tesla-bil, der har skader, som godt kunne stamme fra ulykken, siger Ove Christoffersen og uddyber:

- Det er, hvad vi kan sige lige nu. Vi skal ikke sige noget, som vi senere kan blive nødt til at trække tilbage.

Bilforhandler læste eb.dk

Føreren af bilen er blevet anholdt og transporteret til Slagelse, hvor personen skal afhøres.

Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi oplyser, at Tesla-forhandleren blev opmærksom på, at man søgte en Tesla-ejer, efter man havde læst om sagen hos Ekstra Bladet.

Da en beskadiget bil senere holdt ind ved forretningen, tog man straks kontakt til politiet.

Flugtbilisten, der kørte en ældre mand ned natten til fredag, kørte i en Tesla, fortæller politiet. En bil, der ikke uden videre forsvinder i mængden - se bare her (OBS: Manden på billedet er hverken flugtbilist eller offer, men Ekstra Bladets bilanmelder, Anders Berner).

Flugtbilisten, der kørte en ældre mand ned natten til fredag, kørte i en Tesla, fortæller politiet. (Arkivfoto: AP) 112 - 9. okt. 2015 - kl. 07:51 Påkørte cyklist: Flugtbilist kørte i en Tesla

Svært tilskadekommen

Påkørslen skete klokken 03.56 på Valbyvej i Slagelse, og siden har politiet været på jagt efter bilisten, der foretog en u-vending og forsvandt, efter at have ramt den cyklende mand bagfra.

Den 59-årige mand blev kørt på hospitalet. Ifølge politiet er han 'svært tilskadekommen med hovedlæsioner', men han er heldigvis uden for livsfare.

Ved den efterfølgende undersøgelse på stedet fandt en bilinspektør dele fra en Tesla. En dyr el-bil, der ikke uden videre forsvinder i mængden.

Det var med til at indsnævre politiets jagt gevaldigt, hvorfor man også opfordrede flugtbilisten til at melde sig selv.

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)

(Foto: Kenneth Meyer)
(Foto: Kenneth Meyer)
 

Ved du noget? Har du set noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

1 af 3 Det ses tydeligt, at den pågældende bil har ramt noget stort. (Foto: Kenneth Meyer)
2 af 3 Den mulige flugtbil bliver kørt til undersøgelse. (Foto: Kenneth Meyer)
3 af 3 Her ses den mistænkelige Tesla, som politiet undersøger. (Foto: Kenneth Meyer)