Thomas skal 13 år i fængsel: Kidnappede kvinde og holdt hende som sexslave

- Det her bliver den værste aften i dit liv, truede han sit kvindelige offer

Foto: Politifoto.
Foto: Politifoto.

I august sidste år overtalte 21-årige Thomas Patton fra Storbritannien en kvinde til at mødes med ham på en madfestival.

De to mødtes, og herefter tvang han hende til at tage med ham hjem med truslen om, at han ville skade hendes familie, hvis hun ikke makkede ret.

Da de kom hjem til ham, låste han døren og tog hendes telefon.

Her holdt han hende som gidsel i to døgn, hvor han gentagne gange voldtog og slog hende. Han blev efterfølgende anholdt og sigtet for voldtægt og overgreb, men nægtede sig skyldig. I april blev han dømt skyldig, og han er nu blevet dømt 13 års fængsel.

Det skriver britiske medier, heriblandt The Times og Daily Mirror.

Under retssagen kom det frem, at han havde sagt til kvinden, at hun skulle være hans sexslave. Efter to dage lykkedes det kvinden, der på grund af sagen er anonym, at flygte fra stedet.

Ifølge anklageren Stephen Wood har kvinden beskrevet, hvordan Thomas Patton truede hende.

'Det her bliver den værste aften i dit liv. Jeg har tænkt mig at slå dig og voldtage dig, sagde Thomas Patton ifølge offeret.

I en skriftlig udtalelse fortæller det kvindelige offer, at hun i dag lever i frygt og konstant kigger sig over skulderen.

- Hun blev overfaldet, hun blev holdt fanget mod sin vilje og i al den tid kunne hun ikke kommunikere med nogen, fordi hendes telefon var taget fra hende. Hun fortæller, at hun var meget ked af det og troede ikke, at hun ville slippe fra ham, sagde dommer Mushtaq Khkokhar under retssagen ifølge Daily Mirror.

Thomas Patton var ikke selv til stede under domsafsigelsen, da han nægtede at forlade sin fængselscelle.