Ti knivstukket i Tel Aviv under Joe Bidens besøg

Et af ofrene er omkommet, og den angribende person er skudt af israelske sikkerhedsstyrker

En person har stukket ti mennesker i den israelske middelhavsby Tel Aviv, hvor den amerikanske vicepræsident, Joe Biden, tirsdag er på besøg.

Et af ofrene er omkommet, bekræfter hospitalskilder i byen.

Israelske sikkerhedsstyrker har skudt den angribende person, som ifølge nyhedsbureauet Reuters er blevet 'neutraliseret'. Det franske nyhedsbureau AFP skriver, at han er dræbt.

Politiet siger, at angriberen først stak og sårede tre personer i havnebyen Jaffa - der ligger i Tel Aviv - før vedkommende fortsatte mod en restaurant, hvor yderligere mindst fire blev stukket.

Joe Biden mødtes med Israels præsident, Shimon Peres, omkring 15 minutters gang fra gerningsstedet, da den blodige hændelse udspillede sig.

En bølge af vold i Israel og i de besatte palæstinensiske områder har ført til drab på 183 palæstinensere og 28 israelere siden oktober sidste år.

Mange af palæstinensere er dræbt af israelske sikkerhedsstyrker i forbindelse med knivstikkeri, skyderi eller påkørsler.

Andre er dræbt i forbindelse med sammenstød mellem israelske sikkerhedsstyrker og palæstinensere.

Joe Biden skal mødes med den israelske premierminister, Benjamin Netanyahu, og den palæstinensiske præsident, Mahmoud Abbas, onsdag.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere