Tidligere bandeleder dræbt: Tredje mand anholdt

Nedim Yasar blev skudt efter en bogreception, hvor han fejrede udgivelsen af bogen om sit liv

I forbindelse med anholdelserne foretog politiet ransagning af flere adresser i Storkøbenhavn, herunder af rockerklubben Satudarahs klubhus i Ganløse i Nordsjælland. Fotograf: Kenneth Meyer

De skulle fremstilles i grundlovsforhør for henholdsvis drab og medvirken til drab på den 31-årige Yasar, der havde vendt det kriminelle liv ryggen.

Men Københavns Politi oplyser nu, at der i forbindelse med gårsdagens politiaktion ligeledes blev anholdt en 22-årig mand fra det storkøbenhavnske område, der mistænkes for medvirken til drabet på Nedim Yasar den 19. november.

Han fremstilles i Retten på Frederiksberg klokken 9.30 sammen med de to øvrige mænd. Anklagemyndigheden vil komme med en begæring om dørlukning i sagen.

Anholdt har rockerrelationer
De to mænd på 24 og 25 år blev pågrebet på to forskellige adresser i københavnsområdet kort efter klokken ti torsdag.

I forbindelse med anholdelserne foretog politiet ransagning af flere adresser i Storkøbenhavn, herunder af rockerklubben Satudarahs klubhus i Ganløse i Nordsjælland.

Politiet ønskede i går ikke at oplyse, om de to anholdte har tilknytning til rockerklubben, eller om de anholdte og Nedim Yasar kendte hinanden før drabet.

Ekstra Bladets research viser dog, at i hvert fald den ene af de to sigtede har rockerrelationer.

Nedim Yasar blev dræbt for et par uger siden. Foto: Jakob Jørgensen Krimi Rockerrelateret mand sigtet for drab på tidligere bandeleder

Nedim Yasar blev skudt i hovedet fra klos hold, mens han sad i en bil.  Han havde netop fejret udgivelsen af bogen 'Rødder' skrevet af Marie Louise Toksvig.

Drabet skete på Hejrevej i Københavns Nordvestkvarter 19. november omkring klokken 19.38.

I forbindelse med sagen efterlyser politiet fortsat vidner.

'Københavns Politi er stadig meget interesseret i at høre fra vidner, som enten har været på Hejrevej, Glentevej og Vibevej både før og under skudepisoden, og som endnu ikke har talt med politiet. Vi er også meget interesserede i at høre fra vidner, som har set den blå VW Passat, både forud for og efter drabet', skrev politiet i går.

De offentliggjorde desuden et billede af den rigtige bil.

Ifølge politiet er bilen desuden kendetegnet ved en lygtefejl på venstre forlygte, idet denne kun havde parkeringslys tændt. Bilen var derudover forsynet med nogle specielle alufælge.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hvordan var Nedim Yasar? Tidligere kollega og ven Dan Bjerregaard fortæller.

 

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere