Tidligere bandeleder tiltalt for salg af et kilo kokain

Bande-figur fra Fyn risikerer op til ti års fængsel for handel med store mængder kokain

Selv om en tidligere bandeleder har smidt sit rygmærke, så er han ikke færdig med at betale prisen for sit liv med vold og hård narko.

Den 35-årige mand sad torsdag tiltalt for som bagmand at have været med til at distribuere ikke under ét kilo kokain.

I retten i Odense var den 35-årige anklaget for ved to lejligheder i 2016 at have sendt en navngiven håndlanger til en Netto-butik nær Islev Station i Vanløse i København for at hente 'ikke under 500 gram kokain' til Odense, som der står i anklageskriftet.

Her skulle de mange hundreder gram kokain i begge tilfælde være overdraget til en række personer med henblik på videresalg på Fyn og i Jylland.

De to store portioner kokain har i følge anklageskriftet indbragt den tiltalte ikke under 100.000 kroner. Han er desuden tiltalt for også at have leveret 130 gram kokain til en værdi af 'ikke under 73.000 kroner'. Ligesom han er taget med en plade hash på 43,8 gram og en klump på 6,1 gram.

Risikerer 10 år
De store portioner af hård narko til muligt videresalg risikerer at sende den tidligere bandeleder i fængsel i op til ti år.

Fængslet er ikke en ukendt verden for manden, der har siddet inde ved flere tidligere lejligheder for forskellige forseelser. Politiet har desuden beslaglagt syv mobiltelefoner, en elektronisk vægt, salgsposer med amfetamin-rester og et pålæg om konfiskation af 129.000 kroner. 

Vollsmose
Det seneste narkobeslag er angiveligt foretaget i Vollsmose, hvor bandelederen gennem de seneste mange år har været spillet en fremtrædende rolle i den kriminelle underverden.

Der er muligvis navneforbud i sagen, så manden er ikke nævnt med navn.  Der forventes at falde dom i sagen fredag.