Tidligere chef: - Vi er så chokerede

Formodet familie på seks fundet døde i Ulstrup: Sagen efterforskes som drab

Politiets umiddelbare vurdering er, at faderen stod bag tragedien i Ulstrup. Video: Ernst van Norde/Karsten Gøttler

Det var en dybt og tydeligt berørt tidligere chef til den mand og far, der formodes død på en adresse i Ulstrup i Favrskov Kommune, som her til formiddag udtrykte sig i forbindelse med den spektakulære sag, der har rystet landsbyen.

- Vi er simpelthen så berørte af det hele, siden vi opdagede i går, at en af vore tidligere kolleger er blandt de omkomne, lyder det fra direktøren til Ekstra Bladet.

Den grå himmel dannede en passende trist baggrund, da politi og retsmedicinere i går arbejdede på højtryk ved parcelhuset syd for Ulstrup, efter at en familie med et forældrepar og fire børn i alderen fra tre til 16 år var blevet fundet døde. Foto Anita Graversen 112 - 10. jan. 2017 - kl. 11:56 Et minuts stilhed på gymnasium

Tidligere chef: Vi sender tanker til de pårørende
I går blev i alt seks personer, det der formodes at være en hel familie på seks - et forældrepar og deres fire børn - fundet døde i et parcelhus på Amstrup Bakker.

En nyhed der bredte sig i byen - til den lokale skole, til gymnasiet, til sportsklubben mv. - som en uhyggelig steppebrand af sorg og chok. Dette gjaldt også mandens tidligere arbejdsplads, der dog erfarede tragedien via medierne og først herefter fik et opkald, der bekræftede, at deres tidligere medarbejder var blandt de døde.

Elever og naboer viser deres sorg i Ulstrup. (Video: Ernst van Norde)

- Vi er chokerede over det, der er sket og sender mange tanker til de pårørende, udtaler direktøren i den mellemstore virksomhed, hvor den formodet afdøde mand kun havde arbejdet i kortere tid.

Foto: Ernst Van Norde 112 - 10. jan. 2017 - kl. 11:31 Efterforsker om Ulstrup-sagen: Det er forfærdeligt

Bekendt: Han var glad og tillidsvækkende
En bekendt til manden, som Ekstra Bladet også har været i kontakt med her til formiddag, fortæller desuden, at han kendte den formodet afdøde som arbejdsom og glad for sit erhverv inden for IT.

- Han var glad og meget tillidsvækkende og løste altid de udfordringer, han fik stukket i hånden. På den måde havde jeg ikke indtryk af, at han havde nogen skyggesider i sit liv, siger den bekendte, som i de senere år mistede kontakten til den nu afdøde mand, som han kendte fra både kurser og branchen som helhed.

Politiet har grundet den stadig igangværende obduktion og identifikation af de døde endnu ikke endeligt bekræftet, at de døde er identiske med husets seks beboere.

Se også: Ulstrup Skole: - Vi er dybt berørte

Gymnasium: Holdt et minuts stilhed
Ekstra Bladet erfarer dog, at der er tale om fire børn i alderen 3 til 16 år. Sidstnævnte unge pige, gik i 1.g. på Favrskov Gymnasium som her til morgen holdt et minuts stilhed for hende.

Også på Ulstrup Skole, hvor de to mellemste børn - en pige på 6 og en dreng på 11 år - formentlig har været indskrevet, samt i den lokale sportsklub, hvor de ældste børn havde deres gang, har man også udtrykt dyb sorg over hændelsen i byen.

1 af 3 Seks personer blev fundet døde i hjemmet på Amstrup Bakker. Foto: Ernst Van Norde.
2 af 3 Politi og teknikere på adressen i Ulstrup. Foto: Ernst Van Norde.
3 af 3 To personer og fire børn - formentlig den familie, der er registreret på adressen, blev fundet døde. Politiet efterforsker sagen som drab. Foto: Ernst Van Norde.
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere