Tidligere rocker dræbt: Mistænkt fængslet

Den 34-årige mand, der siden i går har været anholdt for drabet på den 41-årige tidligere rocker-aspirant Kenneth Peder Haugstrup, er varetægtsfængslet i fire uger

(video: Per Rasmussen)

Den 34-årige mand, der mistænkes for at have slået den 41-årige Kenneth Peder Haugstrup ihjel med knivstik i ryggen, er efter dagens grundlovsforhør i Odense blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Dagens grundlovsforhør blev holdt for lukkede døre, da flere personer kan være indblandet i drabet.

- Der kan være medgerningsmænd på fri fod, ligesom der er vidner, der mangler at blive afhørt, så det er afgørende for sagen, at de nærmere omstændigheder ikke kommer ud, sagde anklager Kirsten Flummer.

Fundet død i bil
Den 41-årige Kenneth Peder Haugstrup blev fundet død i en Renault Megane på Jacob Hansens Vej, og det er ifølge politiets teori også her, han blev stukket to gange i ryggen med en kniv.

Teknikerne rejste et telt over den dræbte (Foto: Per Rasmussen) 112 - 31. mar. 2015 - kl. 13:02 Tidligere drabsforsøg på eks-rocker fortsat uopklaret

- Gerningsstedet er bilen eller foran bilen, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi, der derudover er meget sparsom med oplysninger omkring sagen.

- Vi kan ikke komme nærmere ind på, hvad han ville inde i bilen, fordi det nærmer sig at tale om motivet og da vi holder grundlovsforhør for lukkede døre, er det begrænset hvad jeg kan sige i den forbindelse.

Vicepolitiinspektøren fortæller desuden, at den 41-årige mand formentlig ikke har forsøgt at tilkalde hjælp, inden han døde.

Kenneth Peder Haugstrup blev fundet død kort efter klokken 8, og det er endnu ikke klarlagt, hvor længe han har siddet i bilen. Men en nabo til gerningsstedet fortalte mandag til Ekstra Bladet, at han så bilen holde med lys på midt om natten.

- Jeg var oppe klokken fire for at gå på toilettet. Da jeg kiggede ud af vinduet, kunne jeg se bilen holde med tændte lygter og vinduesviskerne i gang, lød det fra beboeren.

Ikke første gang
Det er ikke første gang, 41-årige Kenneth Peder Haugstrup var på nogens dødsliste.

I marts 2010 var det meningen, at han skulle have været målet for de skud, som to bevæbnede mænd affyrede på bodegaen Havhesten - der nu hedder Drønnerten - i Odense. De to mænd kom dog til at skyde en anden mand, fordi han lignede Kenneth Peder Haugstrup, og han afgik ved døden.

Et par dage senere i 2010 blev Kenneth Peder Haugstrup anholdt, mens han bar rundt på en skarpladt revolver og to kilo hash. I et sommerhus fandt politiet dengang også en AK 47. Kenneth Peder Haugstrup blev idømt tre års fængsel for besiddelsen af våbene.

1 af 3 (Foto: Per Rasmussen)
2 af 3 (Foto: Per Rasmussen)
3 af 3 Teknikerne rejste et telt over den dræbte (Foto: Per Rasmussen)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere