Tigre og løver skabte kaos ved tysk zoo

Løver, tigre og en jaguar brød fredag eftermiddag ud af en tysk zoo. De nåede at skabe panik, inden de blev indfanget igen

Kattedyrene eftersøges netop nu i området, der ligger tæt ved grænsen til Luxemburg og Belgien. (Foto: Maps4news / AFP/Ritzau Scanpix / Mikkel Cramon)
Kattedyrene eftersøges netop nu i området, der ligger tæt ved grænsen til Luxemburg og Belgien. (Foto: Maps4news / AFP/Ritzau Scanpix / Mikkel Cramon)

Tysk politi opfordrede fredag eftermiddag indbyggere i den vestlige by Lünebach til at blive indenfor i deres hjem, efter at flere store rovdyr brød ud af den lokale zoo.

Det er politiet i den nærliggende by Prüm, der fredag har bekræftet rapporter fra det regionale medie SWR om, at de store kattedyr brød ud af Eifel-Zoo, der ligger i det bakkede Eifel-område. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Ifølge SWR har de lokale myndigheder opfordret indbyggere til at blive indenfor. De kan dog godt gå ud igen, efter det kom frem, at dyrene var indfanget igen.

Fem store dyr og en skudt bjørn
Kattedyrene blev eftersøgt i området, der ligger tæt ved grænsen til Luxemburg og Belgien.

En talsmand fra de lokale myndigheder fortæller ifølge nyhedsbureauet AFP, at det drejer sig om fem rovdyr.

Helt præcist er det to løver, to tigre og en jaguar, der var på fri fod en tur.

En bjørn skulle også være brudt ud, men den er blevet skudt.

Den pågældende zoologiske have har ikke kommenteret sagen endnu.

1 af 2 Kattedyrene eftersøges netop nu i området, der ligger tæt ved grænsen til Luxemburg og Belgien. (Foto: Maps4news/Mikkel Cramon)
2 af 2 Kattedyrene eftersøges netop nu i området, der ligger tæt ved grænsen til Luxemburg og Belgien. (Foto: Maps4news / AFP/Ritzau Scanpix / Mikkel Cramon)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere