Tiltale: Bandefolk skød løs og dræbte rival ved højlys dag

LTF-medlemmer skal i retten for drab og drabsforsøg i forbindelse med efterårets bandekrig

Politiet var talstærkt til stede, da den 22-årige 9 november blev dræbt af flere skud under bandekonflikten. Foto: Kenneth Meyer.
Politiet var talstærkt til stede, da den 22-årige 9 november blev dræbt af flere skud under bandekonflikten. Foto: Kenneth Meyer.

Det gik voldsomt for sig en torsdag i november sidste år, da to mænd midt på eftermiddagen kom kørende på en knallert ved Mjølnerparken på Nørrebro i København.

Knallerten styrede direkte over mod en personbil. En mand på knallerten affyrede syv skud med en halvautomatisk pistol mod bilen.

I bilen sad tre personer, heriblandt Ghassan Ali Hussein, som blev ramt i hovedet og i ryggen. Han døde kort tid efter.

To medlemmer af Loyal To Familia er nu blevet tiltalt i sagen for drab og drabsforsøg, skriver Ritzau.

Fire personer er nu varetægtsfængslet i sagen, hvor 22-årige Ghassan Ali Hussein blev dræbt af skud. Foto: Kenneth Meyer. 112 - 28. nov. 2017 - kl. 17:29 Bandedrab: Fængslet LTF-medlem fulgte med i retsmøde

Kort efter den brutale nedskydning var politiet hurtigt på pletten, og efterfølgende blev fem anholdt på forskellige adresser i København.

To af disse er nu tiltalt i drabssagen.

Politiet har tidligere fortalt, at drabet havde relation til bandekonflikten mellem indvandrergrupperne LTF og en lokal gruppe i Mjølnerparken, som tidligere er kendt som Brothas, der plagede København i efteråret 2017.

En massiv politistyrke har omringet Mjølnerparken efter dagens skyderi. Foto: Kenneth Meyer 112 - 9. nov. 2017 - kl. 15:46 Øjenvidne: Vildt skyderi i Mjølnerparken - en person er ramt

Bekendte til den dræbte siger til Ekstra Bladet, at den 22-årige ikke selv var medlem af Brothas, men at han kendte mange af dem, fordi de er vokset op sammen i Mjølnerparken.

Den 22-årige Ghassan Ali Hussein , der ifølge vidner blev ramt af skud i hovedet, er var bandekonfliktens tredje dødsoffer.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere