Tiltale: Chef pressede kosteskaft op i endetarmen på lærling

Ifølge politiets tiltale blev en ung håndværker mishandlet gennem flere måneder. Efter sigende fik han flere gange presset et kosteskaft op i endetarmen

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

En 20-årig håndværkerlærling blev ifølge politiets tiltale mishandlet gennem flere måneder af sin chef og tre andre kolleger.

Det skriver Fagbladet 3F.

Fire håndværkere skal i juni i retten, hvor de er tiltalt for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter og mishandling af en af deres tidligere lærlinger.

Ifølge tiltalen foregik overfaldene fem gange fra marts til 15. september 2016, hvor fremgangsmåden var den samme. Angiveligt blev den unge mand væltet omkuld og holdt fast, mens lærlingens chef pressede et kosteskaft op i endetarmen på lærlingen.

- Lærlingen skriger og beder flere gange mændene om at stoppe. Lærlingen er efterfølgende øm og har blødninger i endetarmen, lyder det blandt andet i anklageskriftet, som 3F er i besiddelse af.

Overfaldene fandt ifølge politiet sted på forskellige byggepladser i Horsens og i Odense, mens han også skulle være blevet overfaldet i firmaets lager i Kolding.

Og det ryster anklageren.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det er efter min opfattelse langt, langt over grænsen for håndværker-humor eller normal adfærd på en arbejdsplads, siger anklager hos Sydøstjyllands Politi Anna Holm.

Udover overgrebene er de fire mænd også tiltalt for at have filmet overgrebet, ligesom de er tiltalt for voldtægtsparagraffen, der har en strafferamme på op til otte års fængsel.

Den tiltalte chef og en forhenværende kollega nægter sig skyldige. De to øvrige tiltalte i sagen er ikke danske statsborgere og kræves derfor udvist af Danmark.  

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere