Tiltale: Far tæskede tre børn, mens deres søskende måtte se på

Børnenes kroppe var fulde af blå mærker efter vold, lyder anklageskriftet

En pige fik tæv, mens hendes to små brødre så til - og omvendt, lyder tiltalen. Polfoto: Joachim Adrian
En pige fik tæv, mens hendes to små brødre så til - og omvendt, lyder tiltalen. Polfoto: Joachim Adrian

Tre børn fik ofte tæsk af deres 35-årige far, der slog med hænderne, trak dem i ørerne og slæbte dem hen ad gulvet, så de fik blå mærker på kroppen.

Sådan lyder tiltalen mod den 35-årige danske far, der stilles for retten i Næstved i næste uge, hvor han er tiltalt for grov vold med karakter af mishandling.

Børnene er to sønner på seks og 10 år og en 14-årig datter.

Faderen nægter sig skyldig. Volden skete, ifølge tiltalen, gennem lang tid og frem til 1. november sidste år på familiens to bopæle på Sydsjælland.

Søskende måtte se på
Når et af børnene fik tæsk skete det, mens de to søskende imens hjælpeløst måtte se på, beskrives det i anklageskriftet.

Pigen fik mange blå mærker ved ’mange gange’ at blive taget hårdt i armen.

Hun blev trukket i ørerne med stor kraft, trukket hen ad gulvet, så hun stødte baghovedet, fik knytnæveslag ved højre hofte og blev holdt hårdt for munden, så hun havde svært ved at trække vejret.

Stort set det samme skete for den 10-årige dreng, der også fik blå mærker, blev hevet hen ad gulvet, så han slog ryggen på et fodpanel, trukket ned ad en trappe med et hårdt greb i armen og blev klemt om halsen.

Den mindste søn blev, ifølge tiltalen, trukket hårdt i ørerne, grebet i armene med blå mærker til følge, slået i nakken med flad hånd, og han fik også slag i numsen med flad hånd.

Retten i Næstved har afsat to dage til retssagen. Anklageren i sagen ventes at nedlægge påstand om erstatning til de tre børn.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere