Tiltale: Far voldtog datter i campingvogn

64-årig far tiltalt i uhyggelig sag om årelangt sexmisbrug af sin datter

En voksen kvinde blev i årevis udsat for seksuelt misbrug og voldtægter af sin egen nu 64-årige far, mener statsadvokaten i København, der har rejst tiltale mod faderen for voldtægt, incest og andre seksuelle overgreb.

Den 64-årige, der nægter sig skyldig, stilles på fredag for et nævningeting i retten i Glostrup, hvor anklager Peter Rask vil gå efter en straf på mere end fire års fængsel til faderen.

Den 64-årige er også tiltalt for et overgreb på sit barnebarn, en i dag 21-årig kvinde, som morfaderen i 2010 på bopælen skal have befølt i skridtet, da hun var 16 år gammel.

Bedstefaderen har siddet varetægtsfængslet i næsten et år, og sagen har hidtil været hemmeligholdt af Københavns Vestegns politi af hensyn til ofrene.

Statsadvokaten har rejst tiltale for syv seksuelle forbrydelser, der strækker sig over en periode fra 2006 til 2011.

Tvunget til sex hver uge
Det første handler om, at han ugentligt gennem fem år skal have tiltvunget sig oralsex ved at holde datteren fast og gennemføre overgrebene, selvom hun sagde 'nej' og gjorde fysisk modstand.

I det andet forhold er der rejst tiltale for incest ved at han groft har misbrugt datterens økonomiske afhængighed af ham og pressede hende til samleje ved at true med at indstille sin økonomiske hjælp til hende.

Det tredje forhold handler om en fuldbyrdet voldtægt i en campingvogn på en campingplads i Kirke Såby, hvor han skal have voldtaget datteren ved at holde hende fast i en armlås, mens hun gjorde modstand og råbte om hjælp.

Det fjerde forhold er overgrebet på barnebarnet og det femte er igen en voldtægt på et toilet i Valby, hvor faderen ifølge tiltalen holdt datteren fast, rev hendes bukser og trusser ned og voldtog hende, mens hun råbte nej og gjorde modstand.

Tog billeder af sexovergreb
Næste voldtægt skete, ifølge tiltalen, igen i en campingvogn, som var parkeret i Hedehusene, hvor faderen holdt hende fast, rev tøjet af hende og gennemførte en voldtægt.

Det sidste forhold i anklageskriftet handler om et seksuelt overgreb et ukendt sted på Sjælland, hvor datter på grund af indtagelse af spiritus og piller var ude af stand til at gøre modstand.

Ifølge anklageskriftet tog faderen billeder af overgrebet og billederne er tilsyneladende fundet på et usb-stik, som anklagemyndigheden kræver konfiskeret.

Der er afsat fem retsdage og en reservedag til sagen, hvor dommen ventes at falde den 21. juni.