Tiltale: Fodboldtræner gramsede på 13-årig pige

En 50-årig mand fra Halsskov ved Korsør er tiltalt for at have stukket hænderne i sin datters venindes trusser

En 50-årig mand sidder i dag på anklagebænken ved Retten i Næstved. Han er tiltalt for at gramse på en 13-årig pige. (Foto: Joachim Adrian)
En 50-årig mand sidder i dag på anklagebænken ved Retten i Næstved. Han er tiltalt for at gramse på en 13-årig pige. (Foto: Joachim Adrian)

Ved du noget? Send dit tip på 1224@eb.dk eller sms på 1224 (alm. takst)

En tidligere fodboldtræner fra Halsskov ved Korsør sidder i dag på anklagebænken ved Retten i Næstved i en sag, hvor han er tiltalt for at have gramset på en 13-årig pige.

Det skriver sn.dk.

Sagen handler om en episode natten til 29. september 2014, hvor den 50-åriges datter havde en veninde på besøg, som skulle overnatte. Efter at pigerne var faldet til ro, lagde manden sig ifølge anklageskriftet sig i sovesofaen hos den 13-årige, hvor sagerne herefter udviklede sig.

Ifølge tiltalen, der går på 'anden kønslig omgængelse end samleje', befølte fodboldtræneren pigen 'med en eller begge hænder' inde under trusserne, ligesom han senere stak 'en eller flere fingre' op i hende.

Mandens tilnærmelser sluttede angiveligt først, da mandens anden datter kom ind i rummet, lyder det i anklageskriftet.

Se også: Håndboldtræner dømt for sexovergreb

En del tyder ifølge sagens anklager, Charlotte Grænge Larsen, også på, at manden har udnyttet sin psykiske og fysiske overlegenhed, hvilket offeret ikke har kunnet stå imod.

Den 50-årige var ifølge avisen Sjællandske fodboldtræner i en lokal fodboldklub frem til 2014, hvor forbrydelsen skete. Hvis manden bliver dømt, risikerer han ikke blot fængselsstraf, men også at blive frataget retten til at fungere som leder i en forening, hvor der er børn under 18 år involveret.

Forud for retssagen er det uklart, hvordan den 50-årige forholder sig til anklagen.

Se også: Karateklub lukker efter sexmisbrug