Tiltale: Gav purunge piger kokain og havde sex med dem på hotelværelse

26-årig udnyttede piger på 11 og 14 efter at han havde givet dem kokain, hash og alkohol, lyder tiltalen

Politiet anholdt den 26-årige på Tivoli Hotel, hvor han ifølge tiltalen havde sex med to påvirkede piger på 11 og 14 år. Foto: All Over Press
Politiet anholdt den 26-årige på Tivoli Hotel, hvor han ifølge tiltalen havde sex med to påvirkede piger på 11 og 14 år. Foto: All Over Press

To piger på 11 og 14 år fik kokain, hash og alkohol før en 26-årig mand udnyttede dem begge seksuelt på et hotelværelse i København.

Sådan lyder tiltalen mod den 26-årige, der stilles for et nævningeting i Københavns Byret torsdag, hvor anklagemyndigheden kræver ham idømt mindst fire års fængsel.

En tiltale for voldtægt er dog opgivet, fordi den 26-årige ikke brugte tvang eller trusler, og politiet kan heller ikke bevise, at han vidste, at den ene pige var under 12 år.

Derfor er han alene tiltalt for samleje og andet seksuelt forhold med børn under 15 år og for blufærdighedskrænkelse. Pigerne var frivilligt taget med manden hen på hotellet.

Men ifølge tiltalen købte og gav han pigerne kokain, hash og spiritus og udnyttede sin fysiske og psykiske overlegenhed til at skaffe sig samleje med pigerne. Den 26-årige nægter sig skyldig.

Personale slog alarm
Det var personalet på Tivoli Hotel, der om natten til den 19. april tilkaldte politiet, fordi den 26-årige havde indlogeret sig med to meget unge piger på værelse 589. Det fremgik blandt andet af hotellets videoovervågning.

Politiet anholdt den 26-årige på værelset, hvor politiet fandt 988 gram hash, halvanden joint og 1,2 gram kokain. Desuden var han bevæbnet med en 12 cm. lang dolk.

Den 26-årige blev varetægtsfængslet og dagen efter anholdt politiet en 18-årig mand, der også havde været på værelset med pigerne. Han blev også varetægtsfængslet, men sigtelsen mod ham er opgivet, og han skal nu afhøres som vidne under retssagen.

Ifølge tiltalen havde den 26-årige sex med begge piger på hotelværelset mellem klokken 22 og 03 om natten. Der var tale om både samlejer, oralsex og andre seksuelle forhold.

Den 26-årige, der er af anden etnisk herkomst, var i forvejen kendt af politiet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen