Tiltale: Lemlæstede mand med havesaks og knojern

I dag starter retssagen mod tre mænd, der er tiltalt for mishandling og drabsforsøg

Det 44-årige offer overlevede formentlig kun, fordi politiet blev tilkaldt og derefter kunne stoppe voldsorgiet. Foto: Joachim Adrian
Det 44-årige offer overlevede formentlig kun, fordi politiet blev tilkaldt og derefter kunne stoppe voldsorgiet. Foto: Joachim Adrian

Det gik særdeles modbydeligt for sig, da tre mænd på 50, 49 og 27 år tvang sig adgang til en 44-årig mands lejlighed i Næstved i september sidste år.

Ifølge anklageskriftet mod de tre mænd blev den 44-årige først sprøjtet i hovedet med tåregas, hvorefter han blev overdænget af slag med køller og knojern.

Herefter blev den 44-årige fastspændt med tape omkring hals og mund, hvorefter de tre mænd, ifølge anklageskriftet, tildelte ham adskillige knivstik i ansigt og på kroppen.

Men pinslerne for den 44-årige mand endte ikke her. De tre mænd medbragte også en havesaks til lejligheden i det nordøstlige Næstved. Med den klippede de den 44-åriges venstre lillefinger af og sprøjtede en ukendt væske i halsen på manden.

Nabo stoppede mishandling

Den brutale behandling af den 44-årige fandt sted natten mellem 19. og 20. september sidste år.

Voldsorgiet vækkede dog en nabo, som straks tilkaldte politiet og på gerningsstedet kunne politiet overraske de tre gerningsmænd. Først her stoppede den brutale mishandling af manden.

Han var efterfølgende i livsfare, men overlevede den voldsomme behandling.

De tre mænd tvang under voldsorgiet den 44-årige til at udlevere sin mobiltelefon, 1000 kroner, smagsstoffer til e-cigaretter og et ukendt antal metadon-tabletter.

I bilen, som de tre mænd ankom til stedet i, fandt politiet desuden en 49 cm lang trækølle.

Sagen mod de to voldsmænd starter i dag i Retten i Næstved.

Ekstra Bladet følger sagen..