Tiltale: Mor lod mænd voldtage datter på færge

Ifølge politiet lånte en kvinde fra Nordjylland sin datter ud til flere forskellige mænd, som havde sex med pigen

På færgens toiltetter blev den 7-årige pige ifølge politiet udlånt til sex til flere forskellige uidentificerede mænd. Foto: Polfoto
På færgens toiltetter blev den 7-årige pige ifølge politiet udlånt til sex til flere forskellige uidentificerede mænd. Foto: Polfoto

På to forskellige færge-strækninger blev en kun 7-årig pige gentagne gange udsat for en række overgreb af fremmede mænd, som hendes mor havde skaffet kontakt til.

Det er politiets teori i en rystende sag fra Nordjylland, hvor en kvinde er tiltalt for medvirken til flere overgreb på sin egen datter. Ifølge Nordjyllands Politi stod overgrebene på fra 2011-2014, da pigen var mellem syv og ni år gammel. 

Moren er blandt andet tiltalt for at have lånt datteren ud til flere uidentificerede mænd på Ærøfærgen. Her foregik overgrebene ifølge Ekstra Bladets oplysninger på færgens toilet.

Det er ikke første gang, at kvinden er anklaget for seksuelle overgreb mod datteren. Sidste år idømte både by- og landsret kvinden og hendes daværende samlever hhv. 8 og 7 års fængsel for flere grove overgreb mod to af kvindens døtre.

Se også: Forældre dømt for sexmisbrug af ni-årig datter

Gammel sag førte politi på sporet
Det er ifølge anklager Karina Skou i forbindelse med den gamle sag, at Nordjyllands Politi er blevet opmærksom på de nye grove overgreb imod den ene af døtrene.

Siden domsafsigelsen sidste år har politiet derfor efterforsket de nye forhold i sagen og nu rejst en ny sag.

I den nye sag indgår også en 51-årig mand, som på en færge mellem Norge og Sverige ifølge politiet også havde samleje med pigen i to tilfælde fra perioden 2012 til 2014.

Se også: Barndom med tæsk, druk og misbrug

Voldtaget af stedfar
Under retssagen mod pigens mor og stedfar sidste år, blev den 52-årige stedfar dømt for tre tilfælde af voldtægt af pigen. Samtidig blev den dengang 53-årige mor dømt for medvirken til overgrebene.

Begge blev også dømt for at have ladt andre uidentificerede mænd have samleje med pigen med deltagelse af den 53-årige mor samt for flere tilfælde af grov blufærdighedskrænkelse.

Under sagen kom det også frem, at den 53-årige mor allerede i 2000 lod mænd misbruge sin mellemste datter, der dengang var otte år. De overgreb skete, da familien i en periode på to år boede på Ærø.

Den nye misbrugssag mod moren er berammet til at starte ved Retten i Hjørring 7. april.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere