Tiltale: Pressede 15 unge piger til sex

49-årig forretningsmand fandt mindre-årige på nettet og sendte 7000 sms for at lokke og presse dem til sex med kunder

Den 49-årige forsøgte - ifølge tiltalen- at tvinge en række purunge piger til at lade sig misbruge af ham selv og en række kunder, han ville skaffe. (privatfoto)
Den 49-årige forsøgte - ifølge tiltalen- at tvinge en række purunge piger til at lade sig misbruge af ham selv og en række kunder, han ville skaffe. (privatfoto)

Københavns Byret (Ekstra Bladet): 15 piger i alderen 13 til 16 år modtog over 7000 sms-beskeder fra en 49-årig forretningsmand, der, ifølge tiltalen, ville lokke dem til sex med sig selv og en række 'kunder', der var villige til at betale tusindvis af kroner for deres unge kroppe.

Det oplyste special-anklager Jakob Buch-Jepsen, da retssagen mod den formodede pædofile serieforbryder startede ved Københavns Byret i dag.

Anklageskriftet mod den 49-årige forretningsmand omfatter 25 forhold fra voldtægt, afpresning, ulovlig tvang, forsøg på at få sex med mindre-årige piger og blufærdighedskrænkelser.

Erkender 11 forhold
I retten erkendte den 49-årige 11 af de 25 forbrydelser, men han nægter resten.

Han erkender en stribe blufærdighedskrænkelser, besiddelse af børneporno og ulovlig tvang og afpresning, hvor han har truet med at offentliggøre nøgenfotos af flere piger på internettet, hvis de ikke føjede ham.

Se også: 15-årig afpresset med nøgenfotos: - Jeg lader mig misbruge og udnytte

Den 49-årige har siddet varetægtsfængslet siden den 6. juli, hvor han blev sigtet for voldtægt af en 14-årig mentalt handicappet pige, og siden fængslingen er sagen vokset og vokset.

Den startede med, at moderen til den 14-årige anmeldte, at hendes datter havde haft seksuel kontakt med en meget ældre mand.

Falske navne
Men det tog lang tid at identificere den 49-årige, der opererede på Facebook og nettet med en række falske navne, og han benyttede anonyme taletidskort og skiftende telefonnumre.

Se også: Anklage: Nøgenfotos skulle tvinge flere piger til prostitution

Da politiet overtog den 14-åriges profil på nettet, lykkedes det endelig at identificere den 49-årige i Nordsjælland. Undervejs blev en helt uskyldig mand i marts 2015 anholdt og sigtet af politiet, oplyste senioranklager Jakob Buch-Jepsen i retten. Den uskyldige blev dog løsladt efter få timer.

Ifølge tiltalen samlede han den 14-årige pige op i sin bil ved Østerbro Stadion to gange med tre ugers mellemrum, gav hende bind for øjnene og kørte hende til et ukendt sted, den ene gang i en skov, hvor han voldtog hende.

Da politiet efterforskede den 49-åriges omfattende aktiviteter på nettet, fandt politiet frem til endnu 14 piger, som han havde været i kontakt med og forsøgt at overtale til sex, blandt andet med fremmede mænd.

- Jeg har flere kunder fra London, der er interesseret i din lille krop. Det er rige fyre, skrev den 49-årige til en af pigerne. Hun spurgte, hvor meget de ville betale.

- 10-15.000 kr. hvis du har den perfekte krop og en lille røv, svarede den 49-årige.

Kræves udvist
Han er tysk statsborger og har boet i Danmark siden 1988, men kræves udvist, hvis han bliver dømt.

Ifølge tiltalen brugte den 49-årige trusler om at nøgenfotos og nøgenvideoer af en 15-årig pige ville blive offentliggjort, så hun blev tvunget til at skrive, at hun nu og i fremtiden ville lade sig misbruge og udnytte.

Hun skulle stå til rådighed både for den 49-årige og en række mænd, som han ville skaffe som prostitutions-kunder til den 15-årige.

Se også: Sigtet pædofil: Forsøgte at tvinge mindre-årige piger til prostitution

Også en anden 15-årig pige blev forsøgt tvunget til sex med den 49-årige og hans kunder under trusler om, at han ville offentliggøre nøgenbilleder af pigen, lyder tiltalen.

Foruden en alvorlig fængselsstraf kræver special-anklager Jakob Buch-Jepsen, at den 49-årige frakendes retten til at omgås børn under 18 år, som ikke er ledsaget af en voksen, samt at han får forbud mod at kontakte børn under 18 år gennem internettet.

Plus Uhyggelig sigtelse: Familiefar jagede småpiger til sex på facebook

Se også: 49-årig fængslet for overgreb mod teenagepiger: Fandt dem på Facebook

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere