Tiltale: Truede med at skære brysterne af voldtægts-offer

24-årig kvinde truet med kniv og saks

Gennem et halvt døgn blev en 24-årig kvinde udsat for flere brutale voldtægter af sin daværende kæreste på Frederiksberg. Han truede, ifølge tiltalen, med at dræbe både hende og hendes fem-årige datter, og han truede også med at skære brysterne af hende.

Den 31-årige mand stilles senere på måneden for retten på Frederiksberg, hvor han er tiltalt for voldtægter og andet seksuelt forhold end samleje og for vold mod den fem-årige steddatter.

Han nægter sig skyldig. Han blev varetægtsfængslet i maj, efter at den 24-årige kvinde havde anmeldt ham.

Fandt mange dopingmidler
Under ransagningen af hans bopæl fandt politiet store mængder dopingmidler og forfalskede lægemidler, som den 31-årige angiveligt misbrugte i forbindelse med bodybuilding. Ifølge anklageskriftet kræves ni æsker med 174 tabletter og fem flasker med flydende dopingmidler beslaglagt.

Politiet ønsker ikke at kommentere, om voldtægterne er sket under indflydelse af doping-midler, fordi alle retsmøder hidtil har været holdt for lukkede døre.

Det er velkendt, at et misbrug af doping kan føre til voldsomme aggressioner.

Parret havde været kærester gennem godt et år, da den 31-årige, ifølge tiltalen, gik amok om aftenen den 9. maj i år. Frem til klokken fem om morgenen blev den 24-årige kvinde udsat for flere fuldbyrdede voldtægter og andre seksuelle overgreb.

Slået med sandaler
Voldtægterne skete under trusler med kniv og en saks, og ifølge tiltalen slog manden sin kæreste og tog kvælertag på hende, mens han truede med at skære brysterne af hende og dræbe hende og datteren.

Dagen efter begik den 31-årige, ifølge anklageskriftet, en ny voldtægt mod kæresten, der blev tildelt talrige slag og spark.

Foruden besiddelse af ulovlige dopingmidler er den 31-årige også tiltalt for mindst to gange at have slået sin steddatter over hænderne med et par røde sandaler og flere gange at have kastet hende ned i gulvet, så hun slog hovedet mod et skab.