Tiltale: Ville stjæle narko og penge efter dobbeltdrab

Jan Lindskov og Søren Ertmann blev dræbt med i alt seks skud, før gerningsmænd satte ild til deres bil. 22-årig er blevet tiltalt for dobbeltdrabet i Sorø

Den udbrændte bil i Sorø, hvor Søren Ertmann og Jan Lindskov blev fundet dræbt. (Foto: Lind Foto)
Den udbrændte bil i Sorø, hvor Søren Ertmann og Jan Lindskov blev fundet dræbt. (Foto: Lind Foto)

En 22-årig mand skød og dræbte Jan Lindskov og Søren Ertmann, og derefter satte han sammen med en 19-årig kammerat ild til den bil, de to dræbte mænd sad i.

Sådan lyder i hvert fald tiltalen mod to unge mænd, som ifølge politiet står bag dobbeltdrabet i Sorø 12. september sidste år.

De to unge mænd er desuden tiltalt for at have stjålet Jan Lindskovs nøgler for derefter at have skaffet sig adgang til hans hjem i Store Merløse, hvor de planlagde at stjæle kontanter eller narkotika, lyder det i anklageskriftet.

Bonnie Cleo Andersen og hendes familie indrettede fredag en lille mindelund på stedet ved Sorø, hvor hendes kæreste og ven blev dræbt 12. september. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 30. okt. 2015 - kl. 15:37 Bonnies hilsen til dræbt kæreste: Jeg er din skytsengel

Det mislykkedes dog, da en beboer på adressen overraskede dem midt under deres foretagende.

50-årig Jan Lindskov og 45-årige Søren Ertmann blev fundet døde i den udbrændte bil ved indkørslen til en grusgrav i Sorø tidligt om morgenen 13. september.

Først efter flere uger blev de to mænd endeligt identificeret, men det stod hurtigt klart, at der formentlig var tale om de to mænd - blandt andet fordi den enes kæreste meldte ud, at han efter alt at dømme var blevet dræbt.

Politiet har nu identificeret begge ofre fra dobbeltdrabet i Sorø. (Foto: Per Rasmussen) 112 - 30. okt. 2015 - kl. 12:07 Politi bekræfter: Det var Bonnies kæreste, der blev dræbt

Det var 39-årige Bonnie Cleo Andersen, den prostituerede kvinde fra DR-dokumentaren 'Bonnie og de tusind mænd', der - dagen efter de to mænd blev fundet - fortalte om sit store tab på Facebook. Hun var kærester med Jan Lindskov og gode venner med Søren Ertmann.

- Jeg kan ikke leve uden ham. Kom hjem. Vil ikke have du flyver væk nu. Hvem skal passe på mig nu? Du mit et og alt. Kan ikke uden dig. Rip, skrev hun dagen efter drabet.

I to år har DR1 fulgt Bonnie Cleo Andersen, og et døgn før udsendelsen, blev hendes kæreste dræbt, har hun afsløret på Facebook. (Foto: Hansen & Pedersen Film & Fjernsyn) 112 - 18. sep. 2015 - kl. 14:32 Bonnie havde sin kærestes formodede morder til middag

Det er også kommet frem, at Bonnie Cleo Andersen har en tæt relation til den ene af de unge mænd, der nu sidder fængslet og netop er blevet tiltalt for drabet.

- Den ene havde jeg næsten boende. Han kom og fik mad hos os, fortalte Bonnie Andersen til BT. Der er ifølge avisen tale om den 19-årige, mens hun kun kender den 22-årige perifert.

De to unge mænd skal fristforlænges i næste uge. De forrige gange er det sket ved en såkaldt administrativ forlængelse, hvor de to ikke er mødt op i retten, men frivilligt har indvilliget i at blive bag tremmer.

Samme weekend som dobbeltdrabet i Sorø lukkede Bonnie Cleo Andersen danskerne ind i sit liv gennem en hudløst ærlig dokumentar om hendes liv som prostitueret. Krimi Bonnie om dobbeltdrab: Umuligt at komme videre

Den 22-årige nu drabstiltalte nægter sig skyldig, oplyser forsvarer Michael Juul Eriksen.

1 af 3 Bonnie Cleo Andersen mistede sin kæreste, den 50-årige Jan Lindskov, 12. september, hvor han ifølge politiet blev skudt og dræbt. (Foto: DR1)
2 af 3 Blomster og lys på det sted, de to mænd blev fundet dræbt. (Foto: Per Rasmussen)
3 af 3 Den udbrændte bil i Sorø, hvor Søren Ertmann og Jan Lindskov blev fundet dræbt. (Foto: Lind Foto)
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere