Tiltale: Voldtog otte-årig datter og mishandlede sine tre børn

Også hustruen deltog i vold mod børnene, lyder tiltalen mod et forældrepar

Den otte-årige datter blev, ifølge tiltalen, voldtaget tre gange af sin far og både hun og hendes to søskende blev mishandlet med slag, spark og et bælte. (Modelfoto: Colourbox)
Den otte-årige datter blev, ifølge tiltalen, voldtaget tre gange af sin far og både hun og hendes to søskende blev mishandlet med slag, spark og et bælte. (Modelfoto: Colourbox)

En otte-årig pige blev voldtaget af sin far, og både hun og hendes to søskende blev mishandlet med slag og spark og blev slået med et bælte. Også moderen deltog i volden mod de tre børn, som hun slog og rev.

Sådan lyder den uhyggelige tiltale mod de danske forældre fra Glostrup vest for København, som på mandag stilles for retten i Glostrup, hvor den 55-årige far risikerer en hård straf.

Børnene er to piger, som i dag er 13 og 11 år gamle, og en nu otte-årig dreng.

Forældrene nægter sig skyldige. Den 55-årige sidder varetægtsfængslet, mens hans hustru har været på fri fod under hele efterforskningen.

Retten i Glostrup har afsat seks dage til retssagen, der var rejst som nævningesag, fordi anklagemyndigheden lægger op til en straf på mere end fire års fængsel. Men forældrene har selv valgt, at sagen skal afgøres som en domsmandssag med en juridisk dommer og to domsmænd.

- Nu skal vi i seng sammen
Ifølge tiltalen voldtog faderen datteren, der er det ældste barn, tre gange i perioden fra 2009 til 2012 fra pigen var otte år til hun var 11. Han udnyttede sin fysiske og psykiske overlegenhed til at skaffe sig samleje, og sagde flere gange inden voldtægterne 'nu skal vi i seng sammen'.

Han truede, ifølge anklageskriftet, datteren på livet, hvis hun fortalte om voldtægterne: 'Hvis du siger, hvad jeg har gjort, slår jeg dig ihjel'.

Den 55-årige er også tiltalt for vold efter både den 'milde' og den 'grove' volds-paragraf i straffeloven.

Gennem fem år blev børnene fra de var otte, fem og tre år gamle tildelt lussinger, slag med knytnæver mod mave, ben og hoved, spark mod krop og ben, tramp på benene, revet i håret og slået med et bælte.

Holdt op i benene
Det yngste barn, en dreng, blev på et tidspunkt holdt i benene med hovedet nedad, hvorefter faderen slap grebet, så han faldt til jorden og slog hovedet.

Statsadvokaten i København har også rejst tiltale mod faderen for på et tidspunkt mellem 2010 og 2014 at have udsat sønnen og den mellemste datter, som dengang var mellem seks og 10 år gammel for et groft seksuelt overgreb samtidigt.

Den 47-årige hustru er alene tiltalt for at 'almindelig' vold mod de tre børn efter straffelovens § 244. Volden stod, ifølge tiltalen på i fem år fra 2009 til 2014, hvor hun skal have slået de tre børn i flere tilfælde med knytnæver i ansigtet og revet dem i ansigtet og i håret.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere