Tiltalt for at torturere, dræbe og brænde au-pair: Nu har retten talt

21-årige Sophie blev mishandlet og dræbt af sit værtspar

Foto: Met Police.
Foto: Met Police.

Liget af den franske au pair Sophie Lionnet blev i september sidste år fundet i værtsparrets have i London.

Den 21-årige pige var blevet myrdet og brændt på et bål, og værtsparret 35-årige Sabrina Kouider og 40-årige Ouissem Medouni blev kort tid efter tiltalt for at stå bag drabet. Derudover blev de også tiltalt for at have mishandlet, sultet og holdt au pair-pigen fanget.

Det skriver BBC.

Under retssagen kom det frem, at ægteparret var overbevist om, at Sophie Lionnet og den tidligere Boyzone-sanger Mark Walton mishandlede personer i parrets hjem.

Parret følte sig efter sigende pressede til at få Sophie Lionnet til at indrømme, at Mark Walton, som er Sabrina Kouiders ekskæreste, havde været i deres hjem, hvor han havde begået seksuelt overgreb på flere personer.

Foto: Met Police.
Foto: Met Police.
 

Få timer inden sin død blev Sophie Lionnet filmet, hvor hun angiveligt fortæller, at hun forgiftede Ouissem Medouni, så Mark Walton kunne overfalde ham.

Ifølge dommer Nicholas Hilliard var der ingen beviser for, at de seksuelle overgreb skulle havde fundet sted, og i retten sagde han, at 'det absolut ikke var sandt'.

Anklageren forklarede samtidig, at Sophie Lionnet blev mishandlet i en sådan grad, at 'hun ikke engang var et menneske'.

Sabrina Kouider og Ouissem Medouni dræbte Sophie Lionnet på badeværelset, hvorefter de brændte liget i deres have. Da naboerne senere tilkaldte brandvæsnet, sagde Ouissem Medouni, at resterne på bålet stammede fra et får.

Parret skyldte efterfølgende skylden på hinanden og forklarede, at de sov, da drabet fandt sted. Begge nægtede de sig skyldige, men erkendte, at de brændte liget på bålet.

I en udtalelse, der blev læst op i retten, beskriver Sophie Lionnets mor, Catherine Devallonne, ægteparret som selvoptagede monstre.

- De sultede, torturerede og ødelagde hende, til hun ikke længere kunne kæmpe. De tog hendes værdighed og til sidst hendes liv. Vores Sophie vil snart få fred. Ingen gud vil nogensinde tilgive jer for det, I har gjort mod vores datter, lyder det fra Catherine Devallonne ifølge BBC.

Torsdag blev Sabrina Kouider og Ouissem Medouni kendt skyldige i drabet på Sophie Lionnet. Strafudmålingen forventes at finde sted 26. juni.