Tiltalt for hotelsex med piger på 11 og 14: Jeg græd da jeg fik deres alder at vide

26-årig erkender at have haft sex med to mindreårige på Tivoli Hotel Copenhagen. Til gengæld fortæller han, at han troede, at de var 15 og 16 år

Det var her på Tivoli Hotel Copenhagen, at den 26-årige i april havde sex med to piger, som kun var 11 og 14 år. Arkivfoto
Det var her på Tivoli Hotel Copenhagen, at den 26-årige i april havde sex med to piger, som kun var 11 og 14 år. Arkivfoto

Der var tale om sex mellem en 26-årig mand fra København og to småpiger på 11 og 14 år, da de 18. april i år indlogerede sig på Tivoli Hotel Copenhagen og brugte fem timer på at drikke sprut, ryge joints ud ad vinduet og hygge sig.

Det har den 26-årig netop forklaret i Københavns Byret.

Her sidder han tiltalt i en nævningesag, hvor han risikerer flere års fængsel og også en udvisningsdom for at have udnyttet sin fysiske og psykiske overlegenhed til at skaffe sig samleje med de to piger.

I retten har manden forklaret, at han havde sex med pigerne hver for sig. Først med den ældste af pigerne på det badeværelse, som hører til hotelværelset, han havde indlogeret sig på. Og umiddelbart efter med den yngste ved sengene på hotelværelset.

Men han nægter til gengæld at have vidst noget som helst om, at de var så unge, som det viste sig, at de var, da politiet klokken tre om natten dukkede op og bad om cpr-numre.

- Jeg græd, da jeg fik deres alder at vide, forklarede den 26-årige, som ligesom pigerne er beskyttet af et navneforbud.

Tilhører var utilfreds med forklaring
Den 26-årige er i retten klædt helt i sort. Den ikke særlig høje, men til gengæld bredskuldrede mand spurgte først retsformand Jacob Scherfig, om han kunne få lov til at forklare sig, mens han blev siddende ved sin forsvarer Søren Eriksen. Men da det blev afvist, satte han sig ud i midten af retslokalet.

Den 26-årige opfører sig i retten meget roligt. Han svarer i et lavt stemmeleje og på perfekt dansk på de spørgsmål, han bliver spurgt om. Kun når anklager Stine Winther stiller indgående spørgsmål til de intime detaljer, vælger han at svare kort og næsten uden lyd.

Der er ganske få tilhørere i retten. En midaldrende mand valgte at vende sig mumlende om og kigge ud af vinduet, da anklageren til at begynde med læste anklageskriftet med alle de slibrige detaljer op. Manden valgte også ganske lavmælt at markere sin utilfredshed et par gange, når den 26-årige fortalte om den yngste af pigerne. Dog uden at retsformanden valgte at skride ind.

Det gjorde den kvindelige retsbetjent til gengæld.

- Du bliver nødt til at vente. Jeg ved godt, det er svært, sagde retsbetjenten henvendt til manden nøjagtig så højt, at også pressens repræsentanter kunne høre, hvad der blev sagt.

Mødtes på Christiania
Ifølge den tiltaltes forklaring mødte han de to piger på Christiania ved 18-tiden. De havde en fælles 17-årig bekendt, og de røg en joint og brugte en halv time på at tale sammen. Her blev de hurtigt enige om, at de skulle have en sjov aften sammen på et hotelværelse.

- Jeg har set den ene af pigerne et par gange på Staden før. Den anden havde jeg ikke set før, sagde den tiltalte.

- Jeg spurgte, hvor gamle de var. Og de sagde, at de var 15 og 16 år, forklarede den 26-årige.

Se også: Tiltale: Gav purunge piger kokain og havde sex med dem på hotelværelse

Den 26-årige havde efter mødet med pigerne tjekket den yngste piges Facebook-profil. Af den fremgik det ifølge mandens forklaring i retten, at hun var 15 år.

Røg joints og drak sprut
Efter først at have været omkring Nørreport Station for at købe hash og kokain, mens pigerne og den fælles bekendte tog hjem og luftede den 26-åriges hund, indlogerede den 26-årige sig siden på hotellet. Fem minutter senere dukkede pigerne og den fælles ven op, forklarede den 26-årige.

Den fælles bekendte gik hurtigt igen.

- Siden røg vi joints og drak sprut blandet med Red Bull. Og den ældste af pigerne fik også noget kokain, forklarede den 26-årige.

På et tidspunkt i løbet af aftenen tog de en taxa for at komme på McDonald's. Mens de ventede på taxaen, mødte de tre en sikkerhedsvagt fra hotellet.

- Pigerne flirtede med sikkerhedsvagten. Og jeg sagde til ham, at han kunne komme op senere og hygge sig, når han fik fri, sagde den 26-årige.

- Den ældste af pigerne sagde også til sikkerhedsvagten, at hun var 16, og den anden var 15, forklarede manden.

Det var den samme sikkerhedsvagt, som senere valgte at kontakte politiet.

Havde sex i brusekabine
Tilbage på hotelværelset havde den 26-årige først sex med den ældste af pigerne. Det foregik i brusekabinen på gulvet. De to havde ifølge den 26-åriges forklaring samleje, ligesom de gav hinanden oralsex.

- Vi begyndte at kysse og valgte at gå ud på toilettet for at være alene, sagde den 26-årige.

Den 26-årige gik bagefter ud fra badeværelset. Og mens den 14-årige tog sig et brusebad, fik den 26-årige oralsex af den yngste pige, fortalte han i retten.

- Vi kyssede lidt. Det skete bare. Men jeg så hende ikke uden tøj på på noget tidspunkt, sagde den 26-årige, som også afviste at have givet pigen oralsex.

- Der gik maksimalt et kvarter, fra jeg fik et blowjob, til politiet bankede på døren, sagde den 26-årige også.

På det tidspunkt havde den yngste pige kun trusser og trøje på.

- Hun må have været ved at skifte tøj, sagde den 26-årige, som også fortalte, at de alle var fulde.

De to piger ville kun give deres cpr-nummer til politiet, hvis det kom til at ske ude på gangen foran hotelværelset, forklarede den 26-årige.

Både pigerne og den 26-årige er blevet undersøgt af en læge. Anklageren fortalte i retten, at der er fundet DNA fra pigerne på den 26-åriges penis og ved hans mund, mens der ikke er fundet spor efter ham på pigerne.

Pige tog ansvar for hash
Det er også kommet frem i retten, at den ældste pige over for politiet til at begynde med påstod, at hun ejede de 988 gram hash, som politiet fandt på hotelværelset.

- Det overraskede mig. For det var min hash. Måske ville hun tage skylden, fordi hun havde dårlig samvittighed over, at hun havde løjet om deres alder, sagde den 26-årige.

Den 26-årige fortalte, at han havde købt et kilo hash ved Nørreport.

- Vi er fire venner, der hver anden måned sparer sammen og køber. Så er der 250 gram til hver. Og når vi køber så meget, er det billigere. Kniven, som politiet fandt, var til at dele hashen med, sagde den 26-årige.

I retten blev der vist de billeder fra hotelværelset, som politiet tog. Der lå tre bh'er og også trusser fra pigerne smidt forskellige steder.

Pigerne er blevet videoafhørt af politiet. Optagelserne afspilles senere i dag for lukkede døre. Siden skal den 17-årige fælles bekendte, sikkerhedsvagten fra hotellet og også en politibetjent, som var med til at anholde manden, afhøres.

Hver pige er repræsenteret ved en bistandsadvokat. De har ved retsmødets begyndelse erklæret, at de forlanger 80.000 kroner i torterstatning til hver pige.

Der er i alt afsat tre dage til sagen. Det forventes, at der falder dom fredag 15. december.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen