Tiltalt for parteringsdrab om blodindsmurte knive, nedstryger og fukssvans: - Jeg har meget forskelligt værktøj

Politiet har fundet adskillige knive og værktøj i forbindelse med drabet på en 40-årig kvinde i Hadsund sidste år

Efter drabet begyndte den 28-årige, ifølge tiltalen, at partere liget, men det fremgår ikke, hvor langt han var kommet, da han blev anholdt klokken 04.20 på sin bopæl. Her blev liget af kvinden fundet i garagen. (Video: René Schütze)

I retten i Aalborg er det i dag, tirsdag, kommet frem, at der blev fundet adskillige blodindsmurte knive og værktøj på gerningsstedet, hvor en 40-årig kvinde i november sidste år mistede livet.

En 28-årig mand er tiltalt i sagen og det er i en garage i forbindelse med hans bopæl, at anklagemyndigheder mener, han dræbte kvinden.

Hun forblødte til døde natten til 11. november sidste år, efter at være blevet stukket ti gange i hovedet og halsen med en kniv.

Udover manddrab er han også tiltalt for usømmelig omgang med lig, da han ifølge anklagemyndigheden begyndte at partere liget.

DNA fra den dræbte
Liget blev fundet i en sæk bagerst i den 28-åriges garage, hvor der også er et mindre rum, som den tiltalte brugte til opbevaring af værktøj og julepynt.

I garagen og værkstedsrummet i tilknytning hertil fandt politiet to hobbyknive, en køkkenkniv, en nedstryger og to fukssvanse, som var tilsmudset af blod.

De efterfølgende DNA-analyser viste, at blodet med størst mulig sandsynlighed stammede fra den afdøde 40-årige kvinde.

Den tiltalte erkendte under anklagerens afhøring af ham i retten, at både knive og værktøj tilhørte ham.

- Jeg har meget forskelligt værktøj, forklarede han.

Derudover huskede han dog ikke meget fra den fatale aften. Ifølge ham selv fordi han udover øl og whisky havde indtaget stesolid.

SE OGSÅ: Tilfældigt offer i bestialsk sag: Her mødte hun sin morder

Samler på knive
Samtidig kom det frem, at den tiltalte havde en større knivsamling, hvor han dog havde våbentilladelse til flere knive.

- Jeg synes jo, knive er pæne. De hang oppe inde i soveværelset, men i de uger, jeg havde børnene, pillede jeg dem og lagde dem ind i skabet, sagde han.

Da den 28-årige påstår, at han ikke kan huske noget, nægter han sig skyldig i både manddrab og usømmelig omgang med lig.

Der er afsat tre retsdage til sagen, og retten forventer, at der falder dom torsdag 4. juli.