Tiltalt for voldtægt: - Pigen ville have firkant-sex

25-årig mand afviser medvirken til gruppevoldtægt af ung vestjysk kvinde

En af de groveste voldtægter i den omfattende sag fandt sted i dette hus i Herning. Her boede tre af de fire tiltalte. I følge anklageskriftet voldtog to af dem på skift to unge kvinder i juli for to år siden. (Foto: Claus Bonnerup)
En af de groveste voldtægter i den omfattende sag fandt sted i dette hus i Herning. Her boede tre af de fire tiltalte. I følge anklageskriftet voldtog to af dem på skift to unge kvinder i juli for to år siden. (Foto: Claus Bonnerup)

Som den første af fire tiltalte mænd i 20'erne har en 25-årig mand i dag fortalt retten i Herning om en sex-episode natten til 8. december i fjor, hvor en nu 20-årig vestjysk kvinde i følge tiltalen blev udsat for en gruppevoldtægt.

Episoden er blot en af mange, der indgår i det omfattende anklageskrift mod den 25-årige S. og tre af hans nære venner.

- Det var mit indtryk, at pigen gerne ville være med til en firkant, sagde den 25-årige S.

Netop denne voldtægt betegnes som det primære forhold blandt sagens mange sex-krænkelser af den 20-årige og tre andre unge kvinder fra Herning.

- Jeg klappede hende bagi
Men selv om både S. og hans tre medtiltalte venner den pågældende nat flittigt filmede det grove sex-overgreb, afviser han at have været direkte impliceret.

- Jeg klappede hende lidt bagi, men ellers filmede jeg kun, sagde han.

- De videoer dér ville jeg have slettet i løbet af nogle dage, sagde han.

- For selv om hun ikke sagde nej, så sagde hun heller ikke direkte ja, lød det fra den tiltalte.

Indtil sin anholdelse var han og en 22-årig medtiltalt afghansk mand ansat i en lokal filial af en landsdækkende butikskæde.

Hårbørste brugt som dildo
I følge anklagen blev den 20-årige kvinde tvunget til at sluge en pille i lejligheden. Under overgrebet blev skaftet fra en hårbørste brugt som dildo, men det huskede den tiltalte kun svagt.

Ikke desto mindre har politiets kriminalteknikere dagen efter voldtægten fotograferet en blodig hårbørste ligge i en vindueskarm i køkkenet.

Retsmedicinske undersøgelser af voldtægtsofferet har påvist læsioner i hendes underliv, som kan stamme fra hårbørsten.

Anklageskriftet omtaler også brug af andre grove handlinger, som ikke vil blive omtalt her.

Optog det hele på video
Tidligere i retsmødet afspillede anklageren en halv snes videoer og billeder, som politiet har fundet på de tiltaltes beslaglagte mobiltelefoner. Men kun nævningerne, de implicerede jurister og de tiltalte fik lov at se optagelserne.

En anden video, hvor et af de andre ofre, en 25-årig kvinde, bliver voldtaget og tvunget til oralsex, blev vist for lukkede døre på anmodning fra kvindens bistandsadvokat.

Nævningetinget fortsætter i morgen med afhøringer af de tre øvrige tiltalte.

Se også: Mundhuggeri blandt jurister under sag om grove voldtægter  

Se også: Brutal sag: Piger bedøvet før voldtægt  

 

 

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere