Tiltalt i sag om bestilling af lejemord: - Det er min kæreste

Ifølge tiltalen betalte en 58-årig kvinde cirka 30.000 i bitcoins for at få den tjetjenske mafia til at dræbe en italiensk betjent. Selv siger kvinde, at det er hendes kæreste

En 58-årig kvinde er tiltalt for at have forsøgt at bestille et lejemord.
Foto: Vadym Drobot/Alamy Stock Photo
En 58-årig kvinde er tiltalt for at have forsøgt at bestille et lejemord. Foto: Vadym Drobot/Alamy Stock Photo

RETTEN I LYNGBY (Ekstra Bladet): Ifølge den 58-årige kvinde, der er tiltalt for at bestille et lejemord på det ’mørke net', er hun kæreste med den italienske politibetjent, der skulle dræbes.

Lige nu sidder den 58-årige kvinde, der er tiltalt for at bestille et lejemord på det ’mørke’ internet, i vidnestolen i Retten i Lyngby.

Under anklager Kenn Jørgensens gennemgang af sagen er det kommet frem, at det var en italiensk politibetjent, der – ifølge bestillingen 12. marts i år på hjemmesiden ’Crime Bay by Chechen Mob’ – skulle dræbes af en tjetjensk hit man.

Se også: Tiltalt for at bestille lejemord: Ville have betjent dræbt

- Det er min kæreste. Han bor hos mig nu, og han glæder sig til at forklare sig i morgen, forklarer kvinden til anklager Kenn Jørgensen.

Kvinden retter på anklagerens udtale af mandens italienske navn og fortæller, at de har været kærester siden 2010. Ifølge kvinden har deres forhold været stormfuldt.

- Vi er sydlandske og vores forhold er meget specielt set med danske øjne. Når man skændes, er det helt her op til, siger hun og holder en hånd over hovedet.

Dette billede stammer fra hjemmesiden, hvor kvinden i følge politiet forsøgte at finde en lejemorder. Foto: Screenshot
Dette billede stammer fra hjemmesiden, hvor kvinden i følge politiet forsøgte at finde en lejemorder. Foto: Screenshot

- Vi har skændes 500 gange på de syv år og er gået fra hinanden mange gange. Det er mest mig, der er gået, men vi er altid fundet sammen. Vi kan ikke undvære hinanden, siger hun i retning mod anklageren og de syv nævninge.

Se også: I dag starter sagen: Bestilte 58-årig kvinde en tjetjensk lejemorder?

Kvinden fortæller, at hun gik fra sin kæreste i 2013, da han havde været hende utro. De endte dog med at finde sammen igen efter seks måneder. Blandt andet fordi den italienske betjent lovede at flytte til København.

På det tidspunkt, hvor drabet ifølge politiets opfattelse blev forsøgt bestilt, boede den tiltalte alene i Nordsjælland, mens hendes kæreste boede på Sicilien. Ifølge kvinden var der ikke sket noget specielt på daværende tidspunkt.

- Vi snakkede sammen 20-25 gange om dagen.

Ifølge tiltalen betalte kvinden cirka 30.000 kroner i krypto-valutaen bitcoins. Penge der blev overført til en bitcoin-konto tilknyttet ’Crime Bay by Chechen Mob’.

Lejemordet blev dog aldrig ført ud i livet, men ifølge anklageskriftet var det uden tiltaltes indflydelse. 

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen