To anholdt for brand i gågade

I alt tre personer er nu i politiets varetægt i forbindelse med efterforskning af brand i Nykøbing F.

To personer er anholdt for brand i Jernbanegade i Nykøbing F. En person sidder allerede varetægtsfængslet i sagen. (Foto: Claus Hansen)
To personer er anholdt for brand i Jernbanegade i Nykøbing F. En person sidder allerede varetægtsfængslet i sagen. (Foto: Claus Hansen)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i dag anholdt to mænd på henholdsvis 27 og 37 år i forbindelse med den omfattende brand i 'Oasen Frugt & Grønt' i Jernbanegade i Nykøbing F. 28. maj.

Ejendommen nedbrændte og forårsagede omfattende skader på nabobygningerne.

Efter dagens anholdelser er der tre sigtede personer i sagen, idet en person tidligere er blevet sigtet og varetægtsfængslet.

De to senest anholdte fremstilles i morgen kl. 10 i grundlovsforhør ved retten i Nykøbing F., hvor politiet af hensyn til efterforskningen vil begære lukkede døre.

Det har tidligere været fremme, at politiet har undersøgt 'et bandespor' i forbindelse med efterforskning af sagen.

Politiet ønsker dog efter de aktuelle anholdelser ikke at kommentere, hvorvidt branden ses som rocker- eller banderelateret.

- Da der vil blive begæret lukkede døre til grundlovsforhøret vil jeg hverken be- eller afkræfte, siger politikommissær Steen von Würden Petersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Se også: Voldsom brand påsat: Politi undersøger bandespor

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere