To anholdt: Gramsede og skrev 'luder' på unge piger

Efter to piger er blevet befamlet og holdt fast er to mænd anholdt

Opdateret klokken 21.30: De to anholdte er blevet løsladt af politiet.

En folkefest endte ikke godt for to piger i teenagealderen, som blev holdt fast, gramset på og fik skrevet 'luder' på kroppen af to mænd.

Det skete fredag eftermiddag mellem klokken 14.30 og 15.30 på Ringriderpladsen til Ringriderfesten i Sønderborg.

De forurettede piger på 15 og 13 år og et vidne anmeldte blufærdighedskrænkelsen til Syd- og Sønderjyllands Politi lørdag formiddag, og to er anholdt i sagen.

Klokken 21.21 meldte politiet ud på Twitter, at de to anholdte, der blev anholdt klokken 15 lørdag, er blevet løsladt. De nægter sig begge skyldige, og politiet mener ikke, at der er grund til at stille dem for et grundlovsforhør.

- Det er en kedelig sag. Der er tale om tre piger, hvor to af dem blev antastet af to udenlandske mænd, der befamlede to af pigerne indenunder og udenpå tøjet, sagde Erik Lindholdt, vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi, tidligere lørdag til Ekstra Bladet.

- Muligvis blev de begge blevet holdt fast og fik skrevet 'luder' med sort tusch på kroppen på et østeuropæisk sprog, siger den vagthavende.

Arbejdede på pladsen
Til Ringriderfesten, hvor der blandt andet store rytteroptog og et tivoli sat op, havde de tre piger prøvet den samme forlystelse flere gange, da de blev antastet af to mænd, har pigerne forklaret politiet.

De tre piger formåede at tage et billede af mændene, som de kunne vise frem til politiet.

Det førte politiet frem til to østeuropæiske, ikke herboende mænd på 40 og 31 år, der arbejdede ved en af forlystelserne til den muntre folkefest på Ringriderpladsen.

Politiet er i kontakt med de unge pigers forældre, og de sociale myndigheder er underrettet.

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere