To døde i mystisk trafikulykke - mor og 5-årig overlever

Uvist hvorfor 78-årig krydsede vejbane

Et vennepar fra Dianalund døde ved en trafikulykke på Sydsjælland onsdag eftermiddag. En mor og hendes barn overlevede. (Foto: Michael Nordborg /alarm112danmark)
Et vennepar fra Dianalund døde ved en trafikulykke på Sydsjælland onsdag eftermiddag. En mor og hendes barn overlevede. (Foto: Michael Nordborg /alarm112danmark)

Et vennepar på 34 og 24 år fra Dianalund mistede livet onsdag i en slem trafikulykke.

Føreren af bilen, parret sad i, og hendes 5-årige dreng overlevede. Det samme gjorde den 78-årige fører af en modkørende bil, som menes at have forårsaget ulykken, da han af mystiske årsager krydsede over i modsatte vejbane.

Ulykken skete kl. ca. 13.40 på rute 203, Holbækvej, mellem Slagelse og Munke Bjergby og medførte fuld lukning af vejen i ca 2.5 timer.

Den 78-årige fører fra Dianalund var alene i bilen og på vej i nordøstlig retning, da han krydsede over i modsatte vejbane, oplyser vagthavende ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Ole Hald.

Se også: To personer dræbt i trafikulykke

Mor og dreng overlever
Bilen med de fire personer var på vej i sydvestlig retning mod Slagelse. Føreren foretog en undvigemanøvre for at undgå sammenstødet, men de to biler snittede hinanden på højre side. Herefter røg bilen med de fire personer i grøften, hvor den endte på taget.

Kvinden på 34, som sad på forsædet i højre side, og manden på 24, som sad på bagsædet i højre side, afgik ved døden.

Moderen og hendes søn overlevede. De blev transporteret til sygehuset med knubs, men ellers uden alvorlige personskader. 

- Det er nok mentalt, der er det største, siger Ole Hald.

Mystisk uheld
Solobilisten røg også på hospitalet med knubs. Politiet har afhørt ham, men Ole Hald havde ikke umiddelbart nogen forklaring på, hvorfor manden krydsede vejbane på den lige strækning. Ingen andre biler var impliceret.

- Det må stå hen i det uvisse lige nu, hvorfor han gik over i modsatte vejbane, siger Ole Hald.

Der var umiddelbart ingen information om alder på føreren af bilen.

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere