To dræbt i alvorlig ulykke

Tre personer er involveret i en ulykke, efter to biler er kørt frontalt sammen. To personer meldes dræbt

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

To personer er blevet dræbt i en ulykke, efter to biler lørdag er kørt frontalt sammen på hovedvejen mellem Bogense og Odense.

Det oplyser Fyns politi.

Se mere video på localeyes.dk

'Den ene bil, med ældre mandlig fører og ældre kvindelig passager, kørte over i den modsatte vejbane og ind i anden personbil med midaldrende kvinde. Den ældre mand og kvinde dræbt i ulykken,' skriver politiet på twitter.

'Kvindelig fører af den anden bil lettere tilskadekommen. Politiet er på vej ud og underrette de pårørende. Årsagen ukendt. Efterforskes. Bilinspektør på stedet. Spærret på stedet,' lyder det videre.

'Status uheld Bogensevej. De pårørende er underrettet. De dræbte er - mand på 85 år fra Nordøstfyn og kvinde på 82 år fra Nordvestfyn. Dræbt på stedet. Den tilskadekomne er en kvinde på 68 år fra Nordvestfyn. Meget glat da uheldet skete, indgår i undersøgelserne.'

Politiet fortæller på twitter, at de dræbte er fra Nordvestfyn, og til Fyens Stiftstidende fortæller indsatsleder Bjarne Puggaard, at de var i familie:

- De to dræbte er et søskendepar. Manden, der førte bilen, er 85 år, kvinden er 82 år. Begge var afgået ved døden, da lægen cirka samtidig med politiet ankom til ulykkesstedet, fortæller han.