To dræbt på Bornholm: Her er politiets teori

To ofre for skyderi er endnu ikke endeligt identificeret, men politiet formoder, at 55-årig har skudt sin veninde og dennes kæreste

En mand og en kvinde er døde i et hus i Rønne, ligesom en mand er svært såret. Naboen Gunni Hansen hørte ingenting, men vågnede op til politi og afspærringstape. (Foto: Poul-Erik Rath Holm)

Det var efter alt at dømme en 61-årige kvinde og hendes 55-årige ven, der tidligt tirsdag morgen blev dræbt i kvindens hjem i Rønne på Bornholm.

Sådan lyder i hvert fald politiets teori, som dog er med det forbehold, at de to ofre endnu ikke er endeligt identificeret. Det sker først ved en obduktion på Retsmedicinsk Institut i København torsdag, oplyser vicepolitiinspektør Peter Jørgensen fra Bornholms Politi.

- Men vi har en kraftig formodning om, at den dræbte kvinde er husets 61-årige beboer, og at manden er en 55-årig bekendt, siger han.

En mand og en kvinde er døde i et hus i Rønne, ligesom en mand er svært såret. Foto: Berit Hvassum 112 - 3. mar. 2015 - kl. 18:01 Efter skuddrab i Rønne: Såret mands tilstand er stabil

Relationen mellem de to var rent venskabelig.

- De har kendt hinanden gennem et par år, siger Peter Jørgensen.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at den 55-årige mand skød den 61-årige kvinde og hendes 68-årige kæreste på adressen i Rønne, hvorefter han tog sit eget liv.

Den 68-årige mand er hårdt såret og er indlagt på Rigshospitalet, hvor hans tilstand er forværret, oplyser politiet. Han er derfor endnu ikke blevet afhørt i sagen, men politiet mener at have rammerne for drabet på plads.

En mand og en kvinde er døde i et hus i Rønne, ligesom en mand er svært såret. Foto: Berit Hvassum 112 - 3. mar. 2015 - kl. 13:12 Drab på Bornholm: Skudt med oversavet jagtgevær

- Da det er en drabssag, efterforsker vi selvfølgelig i alle retninger - og vi kan endnu ikke helt udelukke, at der er en helt 4. gerningsmand, men vi tror ikke på det, siger Peter Jørgensen.

Ifølge flere bekendte til de impliceret var motivet for gårsdagens skyderi formentlig jalousi, og det er også det, politiet arbejder ud fra.

På nuværende tidspunkt ønsker politiet dog ikke at uddybe yderligere og forventer ikke at have nye oplysninger i sagen, før obduktionen torsdag er overstået.

En mand og en kvinde er døde i et hus i Rønne, ligesom en mand er svært kvæstet. Foto: Berit Hvassum Nyheder - 3. mar. 2015 - kl. 09:29 Nabo til skuddrab: Kørte sønderknust søn hjem

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere