To kvinde-lig fundet indenfor halv time

Ligene af to efterlyste kvinder fra Østjylland dukkede op næsten samtidig

Med blot en halv times mellemrum dukkede ligene af to efterlyste kvinder i weekenden op i vandet ved to kyststrækninger i Østjylland.

Lørdag kl. 15.25 modtog politiet en anmeldelse om fund af en livløs kvinde ved Den Permanente Badeanstalt ved Risskov i det nordlige Aarhus.

Kvinden blev formelt konstateret død af en ambulancelæge, og politi og redningsmandsskab på stedet kunne konstatere, at der var tale om den savnede Aarhus-kvinde, Susanne Patricia Mellerup, 60 år.

Susanne Patricia Mellerup var klinisk psykolog og drev en privat praksis i Aarhus. Hun forsvandt for et par dage siden i deprimeret tilstand og blev sidst set ved Harald Jensens Plads i Aarhus.

Frivillige atter bag ligfund

Kort efter fundet af Susanne Mellerup blev der kl. 16.04 slået alarm fra en patrulje af frivillige fra Missing People Denmark ved Randers Fjord.

Her havde et eftersøgningshold fra MPD opdaget et lig i vandet. En nærmere undersøgelse af diverse effekter på liget pegede entydigt på, at der var tale om den 62--årige Randers-kvinde, Bente Helene Hoffmann.

Hun forsvandt 7. december, og kort efter blev hendes grå Citroen C5 fundet efterladt på havnen i Randers. Siden har politi og frivillige søgt efter kvinden i og omkring havnen.

Det er tredje gang på få uger, at MPD lokaliserer lig af forsvundne danskere.

Begge kvinder vil blive obduceret en af de nærmeste dage, men der er intet, som tyder på, at der er tilstødt nogen af dem en forbrydelse, oplyser Østjyllands Politi.

Den 42-årige Mads Weiling forsvandt i havnekvarteret i Aarhus i en kæmpe brandert efter en julefrokost for seks uger siden. Nu er hans tegnebog fundet på et lig i Aarhus Havn, bekræfter politiet. (Politifoto) 112 Politiet: Lig havde id-kort fra efterlyst

Den 42-årige Mads Weiling forsvandt i havnekvarteret i Aarhus i en kæmpe brandert efter en julefrokost for seks uger siden. Nu er hans tegnebog fundet på et lig i Aarhus Havn, bekræfter politiet. (Politifoto) 112 Politiet: Lig havde id-kort fra efterlyst 112 Politiet bekræfter identitet på død kvinde fra Østjylland