To mænd er dræbt i Aarhus i løbet af ni timer - politiet savner vidner

42-årig blev stukket ihjel i Brabrand tidligt torsdag. Politiet efterforsker også skuddrab på 25-årig

Politiindsats ved Lenesvej i Brabrand i Aarhus, torsdag den 23. juli 2020. En 42-årig er dræbt af knivstik og yderligere to personer er såret på Lenesvej i Brabrand, oplyser Østjyllands Politi torsdag morgen. Video: Local Eyes

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

En 42-årig mand er tidlig torsdag morgen dræbt af knivstik i Brabrand ved Aarhus. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Klokken 03.48 modtog politiet en anmeldelse om, at flere var ramt af knivstik på parkeringspladsen ved Lenesvej.

Artiklen fortsætter

- Politi og ambulancer kom hurtigt til stedet og fandt en 42-årig mand ramt af flere knivstik.

- Betjentene og reddere ydede livreddende førstehjælp, men den 42-årige blev kort tid efter erklæret død. Yderligere to personer er ramt af knivstik og modtager behandling, skriver politiet.

Ung mand dræbt
Politiet oplyste at være 'massivt' til stede i området.

Forbrydelsen skete mindre end ni timer efter et andet drab i Aarhus. Også her er gerningsstedet en parkeringsplads. I den sag blev en 25-årig mand dræbt af skud.

Et større område ved travbanen i Aarhus blev afspærret, fordi betjente ledte efter spor efter drabet, som fandt sted på parkeringspladsen ved Observatorievej.

I denne sag fik politiet meldingen klokken 19.10.

- Der pågår i øjeblikket en intensiv efterforskning og undersøgelse af gerningsstedet. Vi forventer at være på stedet resten af natten, skrev Østjyllands Politi om sagen sent onsdag aften.

Pressemøde
Torsdag morgen kan Østjyllands Politi endnu ikke besvare spørgsmål om sagerne - for eksempel om der er en sammenhæng.

Men en talsperson understreger, at 'vi vil meget gerne have oplysninger fra vidner' i begge.

Klokken 10.00 orienterer politiinspektør ved Østjyllands Politi Michael Kjeldgaard om begge episoder og besvarer enkelte spørgsmål på et pressemøde på Politigården i Aarhus C.

Ekstra Bladet følger sagen og dækker pressemødet.