To mænd er kendt skyldige i drab ved tankstation

To yngre mænd er blevet fundet skyldige i drab på en 35-årig mand ved en tankstation

29-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og 25-årige Mohammad Omar Rayeq er torsdag fundet skyldige i drab på en 35-årig mand ved Circle K-tankstationen ved Haverslev sidste år.

Det blev torsdag formiddag afgjort ved Retten i Aalborg, skriver Nordjyske.

Vendelboen Jesper Durhuus Olsen mistede livet, da der en aften i september sidste år opstod tumult mellem tre mænd på tankstationen. Tumulten endte skæbnesvangert for Jesper Durhuus Olsen, der blev fundet i en blodpøl.

Voldsomt blodtab
Drabet skete for øjnene af adskillige stærkt opskræmte kursister på en husflids-skole mindre end 50 meter fra Circle K.

Ifølge obduktionen døde Jesper Durhuus Olsen af voldsomt blodtab efter at have fået skåret en pulsåre under venstre armhule over.

Frem mod sagen har Kion Hjaltalin Bertelsen og Mohammad Omar Rayeq nægtet sig skyldige. Dog har Muhammad Omar Rayeq taget det forbehold, at han måske har handlet i selvforsvar efter at være blevet slået af det senere knivoffer.

Blodsbrødre
Muhammad Omar Rayeq var på drabstidspunktet knyttet til banden One Blood med tilknytning til rockergruppen Satudarah.

Hans makker, Kion Hjaltalin Bertelsen, var til gengæld fuldgyldigt medlem af gruppen, og de to er og var desuden en slags blodsbrødre, der har svoret troskab over for hinanden.

I retten har Kion Hjaltalin Bertelsen fortalt, at 35-årige Jesper Durhuus Olsen 'en meget stor mand', der var påvirket af stoffer eller lignende.

112 Anholdte rockere nægter sig skyldige i Haverslev-drabet

Nordjyllands Politi efterlyser fortsat den 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og den 24-årige Mohammed Omar Royeq i forbindelse med et drab i Haverslev. (Foto:Politifoto) 112 Politiet: Drabsmistænkte har forbindelse til rockerklub

I Haverslev ved en Cirkel K station blev en 35-årig mand dræbt onsdag. Foto: René Schütze 112 Knivdræbt 35-årig var kendt af politiet